Menu
Your Cart

BIOZOO

Brand: BIOZOO Model: 010800
DENUMIREA PODUSULUIBIOZOO ANIMAL STOPDescriere ProdusProdusul indeparteaza cainii si pisicile de zonele sau obiectele pe care doriti sa le protejati.Ii impiedica sa urineze, sa muste, sa zgarie etc.Pulverizati la fiecare 3 zile zonele pe care doriti sa le protejati (pereti, mobila, perdele etc)...
26,24 RON
Brand: BIOZOO Model: 010700
DENUMIREA PRODUSULUI BIOZOO APA DE COLONIE DOG 200ML Apa de colonie pentru caini.Pulverizati produsul pe blana animalului si masati usor.Evitati contactul cu mucoasele.Produsul ofera un miros proaspat si placut cainelui dumneavoastra.Nu afecteaza functiile olfactive ale animalului.PREZENTARERecipien..
38,58 RON
Brand: BIOZOO Model: 010500
DENUMIREA PRODUSULUI BIOZOO CREMA BALSAM 250 ML.INDICATIICrema Balsam pentru aplicare dupa spalare.Aplicati produsul pe blana umeda a cainelui, clatiti si uscati. Evitati contactul cu mucoasele.Permite periajul usor al cainilor cu blana lunga, blana acestora devenind moale si stralucitoare.COMPOZITI..
23,38 RON
Brand: BIOZOO Model: 102500
DENUMIREA PRODUSULUIFOARFECA UNGHIICleste pentru taiat unghii la animalele de talie medie si mica.Asigura toaletarea usoara a animalelor de companie, fara sa creeze disconfort pentru animal...
20,10 RON
Brand: BIOZOO Model: 3263A0
DENUMIREA PRODUSULUIBIOZOO HAM AJUSTABIL ALBASTRU CU BUZUNAR XLPentru cainii care sunt folositi de echipele de salvare în numeroase operațiuni de urgență, sau orice caine de talie mare si mijlocie.Suprafața este din poliester rezistent, impermeabil, ideal pentru toți câinii cărora le place să hoinăr..
196,59 RON
Brand: BIOZOO Model: 3262R0
DENUMIREA PRODUSULUIBIOZOO HAM AJUSTABIL ROSU CU BUZUNAR LPentru cainii care sunt folositi de echipele de salvare în numeroase operațiuni de urgență, sau orice caine de talie mare si mijlocie.Suprafața este din poliester rezistent, impermeabil, ideal pentru toți câinii cărora le place să hoinărească..
168,51 RON
Brand: BIOZOO Model: 3263R0
DENUMIREA PRODUSULUIBIOZOO HAM AJUSTABIL ROSU CU BUZUNAR XLPentru cainii care sunt folositi de echipele de salvare în numeroase operațiuni de urgență, sau orice caine de talie mare si mijlocie.Suprafața este din poliester rezistent, impermeabil, ideal pentru toți câinii cărora le place să hoinăreasc..
196,59 RON
Brand: BIOZOO Model: 018100
DENUMIREA PRODUSULUI BIOZOO LOTIUNE DERMATOLOGICA 200MLBioflavonoidele citrice sunt componente naturale care formeaza o bariera pentru alergeni sau alti agenti nocivi.Pulverizati produsul de la o distanta de 20 cm direct pe blana cainelui.Evitati contactul cu ochii si mucoasa nazala.Aplicati produsu..
52,44 RON
Brand: BIOZOO Model: 014400
DENUMIREA PRODUSULUI BIOZOO PARFUM PUPPY 200 MLParfum pentru catelusi.Pulverizati produsul pe blana animalului si masati usor.Evitati contactul cu mucoasele.Produsul ofera un miros proaspat si placut cainelui dumneavoastra.Nu afecteaza functiile olfactive ale animalului...
48,34 RON
Brand: BIOZOO Model: 013700
DENUMIREA PRODUSULUI BIOZOO SAMPON PENTRU CIOBANESC GERMAN 250MLContinutul de biotina si aloe vera ofera hidratare si tonifiere pielii pentru cainele dvs .Aplicati produsul pe blana umeda a cainelui, clatiti si uscati.Evitati contactul cu ochii si cu canalele auditive.Prezentare:Flacon 250 ml...
27,01 RON
Brand: BIOZOO Model: 019000
DENUMIRE PRODUS BIOZOO SAMPON BULLDOG 250ML Sampon pentru caini din rasa Bulldog.Continutul de lapte de manuka si lapte de cocos ofera hidratare si tonifiere pielii pentru cainele dvs.Compozitie:Lapte de Manuka1 g, Lapte de cocos 3 ml, Tensioactivi, Parfum, Excipient c.s.p. 100 ml.Evitati contactul ..
27,95 RON
Brand: BIOZOO Model: 012800
DENUMIRE PRODUS BIOZOO SAMPON CAINI CU BLANA ALBA 250ML - Sampon adaptat special pentru PH-ul  si caracteristicile pielii cainilor.- Reda blanii stralucirea naturala si faciliteaza periajul acesteia .- Aplicati produsul pe blana umeda a cainelui, lasati sa actioneze cateva minute, apoi clatiti cu ap..
24,64 RON
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)