Menu
Your Cart

Porumbei

Brand: Casa animalelor Model: ext1_198
Bautor/Adapator belgian, rezistent la condițiile meteorologice, fabricat din plastic. Are un acoperiș retractabil pentru un acces ușor pentru băut și de curățare, guri de aerisire laterale conturate netede. Se mai poate folosi pentru alimentare cu nisip. Dimensiuni: fi19x20cm Capacitate: 1L ..
15,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_199
Adapator  cu o capacitate de 2 L, belgian, rezistent la condițiile meteorologice, fabricat din plastic. Are un acoperiș retractabil pentru un acces ușor pentru băut și de curățare, guri de aerisire laterale conturate netede.       Dimensiuni: fi24x28cm Capacitate: 2L..
19,00 RON
Model: G10942
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 5L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea fecalelor..
38,91 RON
Model: G10943
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 8L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea feca..
48,02 RON
Model: G12007
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE PASARI NIVEL CONSTANT CU PLUTITORAdapatorul pentru pasari cu plutitor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Costructia rotunjita va permite curatarea facila a acestuia. Se alimenteaza de la o sursa de apa cu presiune normala...
15,26 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_408
Adapatoare universala atat pentru iepuri si rozatoare, dar si pentru pui de o zi, gaini sau prepelite. Aceasta adapatoare contine suport pentru sticla de maxim 1,5 l care se pozitioneaza cu gura in jos in tavita de plastic, si contine un sistem de prindere pe cusca. Apa se alimenteaza din sticla pe ..
9,50 RON
Model: G10937
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 3L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea feca..
27,54 RON
Model: G10919
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE PASARI GAUN 1LAdapatorul pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea fecalelor in hrana sau apa si ap..
15,44 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_190
  Este compus din doua piese: partea superioara care se termina intr-un maner special solid care se utilizeaza pentru deplasarea si suspendarea adapatorului iar cealalta parte este fundul bautorii.MOD DE FOLOSIRE : Apa se completeaza sub influenta unei diferente de presiune. Contine o scala pe ..
30,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_200
Compusă din două părți: partea superioară, care se termină într-un mâner special solid utilizat pentru deplasarea rezervorului și fundul bautorii. Apa se completează sub influența unei diferențe de presiune. Adapatorul este foarte practic și ușor de curățat. Scala de pe partea superioară a rezervoru..
34,99 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_201
Adapator compus din două părți: partea superioară (se termina intr-un maner special) si fundul bautorii. Apa se completeaza sub influenta unei diferente de presiune. Adapatorul este practic si usor de curatat. Dimensiuni: fi 20x h= 50cm..
37,50 RON
Model: 88313111
DENUMIREA PRODUSULUIADAPTOR PORUMBEI - ACCESORII PORUMBEI CUSTIAdapator plastic: plastic pentru porumbei 1L sau 2L; Material plastic, non-toxic pentru animale.Produs in UE.Ambalaj: 1 buc /pachet. ..
15,87 RON
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
0.51s