Menu
Your Cart

FIDA

Brand: FIDA Model: BR2743
DENUMIREA PRODUSULUIDISPENSER SACI IGIENICI COLECTORI FIDA MDispenser pentru saci igienici colectori.  Prin rasucirea si indepartarea capacului lesei, se ataseaza Dispenserul L.Accesoriu compatibil cu LESA FIDA MARS L. ..
36,85 RON
Brand: FIDA Model: BR2729
DENUMIREA PRODUSULUIDISPENSER SACI IGIENICI COLECTORI FIDA SDispenser pentru saci igienici colectori.  Prin rasucirea si indepartarea capacului lesei, se ataseaza Dispenserul S.Accesoriu compatibil cu LESA FIDA MARS  S si M.    ..
38,74 RON
Brand: FIDA Model: BR2712
DENUMIREA PRODUSULUILANTERNA FIDA LLanterna Fida L cu led, avand patru programe de luminare cu intensitate luminoasa variabila.Unghiul de luminare se poate ajusta usor prin actionarea butonului dispus lateral. Accesoriu compatibil cu LESA FIDA MARS L.  Prin rasucirea si indepartarea capacului lesei,..
62,15 RON
Brand: FIDA Model: BR2705
DENUMIREA PRODUSULUILANTERNA FIDA MLanterna Fida M cu led, avand patru programe de luminare cu intensitate luminoasa variabila.Unghiul de luminare se poate ajusta usor prin actionarea butonului dispus lateral. Accesoriu compatibil cu LESA FIDA MARS M.  Prin rasucirea si indepartarea capacului lesei,..
62,15 RON
Brand: FIDA Model: BR2699
DENUMIREA PRODUSULUILANTERNA FIDA SLanterna Fida S cu led, avand patru programe de luminare cu intensitate luminoasa variabila.Unghiul de luminare se poate ajusta usor prin actionarea butonului dispus lateral. Accesoriu compatibil cu LESA FIDA MARS S.  Prin rasucirea si indepartarea capacului lesei,..
65,27 RON
Brand: FIDA Model: BR3139
DENUMIREA PRODUSULUILESA ADAPTOR DUBLARE FIDA BANDALesa adaptor pe FIDA MARS BANDA pentru plimbarea a doi caini in acelasi timp.Versiune banda; Anti-rasucire; Lungime ajustabila.Instructiuni:1. Desurubati butonul in sensul acelor de ceasornic pana il separati de corpul principal;2. Introduceti banda..
56,21 RON
Brand: FIDA Model: BR3238
DENUMIREA PRODUSULUILESA ADAPTOR DUBLARE FIDA FIRLesa adaptor pe FIDA MARS FIR pentru plimbarea a doi caini in acelasi timp.Versiune fir; Anti-rasucire; Lungime ajustabila.Instructiuni:1. Desurubati butonul in sensul acelor de ceasornic pana il separati de corpul principal;2. Introduceti firul de le..
56,21 RON
Brand: FIDA Model: BR3368
DENUMIREA PRODUSULUILESA FIDA MARS BANDA L BLUECaracteristici:Este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, in timpul plimbarii animalului de companie.LESA MARS este confecționată dintr-o carcasă din plastic  netoxică, rezistentă la coroziune și cu o banda puternică, rezistentă la mediu..
208,25 RON
Brand: FIDA Model: BR3443
DENUMIREA PRODUSULUILESA FIDA MARS BANDA L BROWNCaracteristici:Este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, in timpul plimbarii animalului de companie.Ataseaza "Lanterna FIDA L" si "Dispenser saci igienici colectori FIDA L" pentru a face experienta plimbatului mai usoara ca niciodata!L..
198,33 RON
Brand: FIDA Model: BR3351
DENUMIREA PRODUSULUILESA FIDA MARS BANDA L REDCaracteristici:Este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, in timpul plimbarii animalului de companie.Ataseaza "Lanterna FIDA L" si "Dispenser saci igienici colectori FIDA L" pentru a face experienta plimbatului mai usoara ca niciodata!Lun..
208,25 RON
Brand: FIDA Model: BR2408
DENUMIREA PRODUSULUILESA FIDA MARS BANDA L WHITECaracteristici:Este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, in timpul plimbarii animalului de companie. Ataseaza "Lanterna FIDA L" si "Dispenser saci igienici colectori FIDA L" pentru a face experienta plimbatului mai usoara ca niciodata!..
198,33 RON
Brand: FIDA Model: BR3344
DENUMIREA PRODUSULUILESA FIDA MARS BANDA M BLUE Caracteristici:Este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, in timpul plimbarii animalului de companie.Ataseaza "Lanterna FIDA L" si "Dispenser saci igienici colectori FIDA S" pentru a face experienta plimbatului mai usoara ca niciodata!L..
138,73 RON
Afişare 1 - 12 din 64 (6 pagini)