Menu
Your Cart

Adapatori

Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa a puilor, prepelitelor sau gainilor. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este larga potrivita pentru orice pasare. Calitate superioara, o..
13,00 RON
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa puilor dupa eclozare. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este mai mica potrivita pentru pui si prepelite. Calitate superioara, origine O..
16,50 RON
Adapatoarea de 30 litri pentru pasari adulte (gaini, rate, fazani) este solutia ideala pentru crescatorii ce au un numar de pana la 100 pasari adulte. Este usor de utilizat, functioneaza gravimetric, in mometul in care vasul pozitionat intre cele 3 picioare este golit de pasarile care beau, acesta s..
183,00 RON
Adapatoare pentru pui si vanat cu vas de inox..
48,00 RON
Adapatoare pui capacitate 1.5 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat di..
13,50 RON
Adapatoare cu maner pentru pasari de curte cu capacitate de 10 litri din plastic masiv. Se poate folosi la pui si pasari de curte adulte. Se poate utiliza atat la sol cat si suspendata. Calitate superioara. Permite dozarea cu usurinta a tratamentelor si nu permite contaminarea apei.Ad..
39,00 RON
Diametrul : Ø 350 mmCapacitate  15 litriProdus din plastic de inalta calitate.Alimetarea este manuala si se face in modul urmator: Se umple prin desfacerea dopului dotat cu garnitura de pe baza, alimentarea cu apa de la o sursa, insurubarea dopului in pozitia initialala, ampalsarea adapatorii c..
55,00 RON
Adapatoare pui capacitate 3 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat..
19,50 RON
Adapator cu maner pentru pasari de curte cu capacitate de 5 litri din plastic masiv. Se poate folosi la pui si pasari de curte, recomandata pentru un numar de pana la 30 de pasari adulte. Se poate utiliza atat la sol cat si suspendata. Calitate superioara.Produs din plastic de inalta cali..
30,00 RON
Adapatoare de 18L - cu maner, confectionata din materiale de inalta calitate, tratata impotriva razelor ultra violete, cu o durata foarte lunga de utilizare...
95,00 RON
Adapatoare pentru pui cu capacitatea de 1.5 litri. Se recomanda utilizarea in primele zile de viata ale puilor, in spatii mici. Se umple usor, prin baza cupolei. Adapatoarea asigura curatenia apei si elimina riscul de contaminari. Culoare cupola transparenta, baza rosie. Fol..
11,50 RON
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)
0.20s