Menu
Your Cart

Jucarii

Model: VTS0022-1
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE MINGE VINIL CU LABUTE SI OS- Este o jucarie din cauciuc, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta, jucaria din cauciuc este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in conditii de siguranta.- ..
7,55 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561156
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA SORICEL “WINNY” 14 CMVânătoarea unui șoricel este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată,  veselă și amuzantă este un șoricel adorabil.În plus, este umplută cu iarba pisicii (catnip) pentru a atrage atenția pisicuței dumneavoastră.Are urech..
17,30 RON
Brand: FLAMINGO Model: 560511
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA UNDITA CU 3 PESTI 45 CMVânătoarea este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată, veselă și amuzantă are 3 peștisori colorați, atașați cu elastic de un băț, ce poate fi folosită pentru a îndemna pisicuța la joacă și a-i stimula instinctul de v..
34,04 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561158
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA UNDITA CU MINGE “WINNY” 14 CMVânătoarea este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată,  veselă și amuzantă este o minge colorată, atașată cu elastic de un băț, ce poate fi folosită pentru a îndemna pisicuța la joacă și a-i stimula instinctul ..
21,95 RON
Model: CT13011
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CATMingiutele satisfac pofta de joaca a pisicutelor. Acestea vor permite pisicii tale posibilitatea de a ramane ocupata.Mingiile sunt perfecte pentru stimularea mentala si fizica pastrandu-le alerte, agile si sanatoase.Fie ca e sau nu stapanul acasa, cu jucaria corecta, p..
95,15 RON
Brand: PAPILLON PET PRODUCTS B.V. Model: 240028
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CAT PAPILLON MINGE CU CLOPOTELJucarii  in culori atractive pentru pisici, ideale pentru pisicile jucause care debordeaza de energie.Dimensiuni: 6 cm.Set: 60 buc. ..
237,16 RON
Brand: PAPILLON PET PRODUCTS B.V. Model: 240033
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CAT PAPILLON MINGE MIX COLOURSJucarii  in culori atractive pentru pisici, ideale pentru pisicile jucause care debordeaza de energie.Dimensiuni: 4 cm.Set: 60 buc. ..
213,14 RON
Model: CT13027
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BAGHETA CU FULGIJucaria este perfecta pentru stimularea mentala si fizica pastrandu-le alerte, agile si sanatoase pe pisicute. Aceasta satisface instinctul de prada al pisicii in conditii de siguranta, ii va permite sa ramana ocupata de vanatoare in timpul cat este singu..
7,40 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561235
Jucăria pentru pisici sub formă de minge din sfoară este o modalitate provocatoare și distractivă de-i atrage atenția pisicii dumneavoastră și a o menține ocupată multă vreme, încurajând jocul și activitatea.Mingea din sfoară stimulează activitatea pisicilor și simțul de vânătoare prin mișcări impre..
6,29 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561067
Bobina de lemn cu ațe în culori diverse, jucărie atractivă pentru pisicuța dvs.Clopoțeii și penele atașate corpului rotund din lemn sunt special concepute pentru a atrage și menține interesul și atenția pisicii pentru o lungă perioadă de timp.Este suficient de mic pentru ca pisica dvs. de companie s..
11,72 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561070
Jucăria pentru pisici sub formă de bufniță este o modalitate provocatoare și distractivă de-i atrage atenția pisicii dumneavoastră și a o menține ocupată multă vreme, încurajând jocul și activitatea.Are un inel de lemn ce poate fi agățat, astfel că pisica poate fi ocupată cu joaca și în lipsa dvs.St..
18,57 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561008
Jucărie interactivă pentru pisici, perfectă pentru joacă alături de pisica ta.Jucăria este foarte moale, are deasupra un fulg care incită curiozitatea și captează atenția pisicii.Este multicoloră, deci mai interesantă și distractivă. Pisicile sunt animale foarte jucăușe, au nevoie de atenție și de i..
26,42 RON
Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)
0.56s