Menu
Your Cart

Jucarii

Brand: B-PET Model: EGG
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE MINGE TIP OU Realizată din cauciuc moale, această jucărie va deveni rapid cel mai bun partener de joacă al animalului de companie.Dimensiuni: 4 x 6 cm...
178,01 RON
Brand: B-PET Model: VTS0022-1
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE MINGE VINIL CU LABUTE SI OS- Este o jucarie din cauciuc, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta, jucaria din cauciuc este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in conditii de siguranta.- ..
13,20 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561156
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA SORICEL “WINNY” 14 CMVânătoarea unui șoricel este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată,  veselă și amuzantă este un șoricel adorabil.În plus, este umplută cu iarba pisicii (catnip) pentru a atrage atenția pisicuței dumneavoastră.Are urech..
30,26 RON
Brand: FLAMINGO Model: 560511
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA UNDITA CU 3 PESTI 45 CMVânătoarea este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată, veselă și amuzantă are 3 peștisori colorați, atașați cu elastic de un băț, ce poate fi folosită pentru a îndemna pisicuța la joacă și a-i stimula instinctul de v..
59,55 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561158
DENUMIREA PRODUSULUI:JUCARIE PISICA UNDITA CU MINGE “WINNY” 14 CMVânătoarea este cel mai amuzant lucru pentru o pisică.Această jucărie colorată,  veselă și amuzantă este o minge colorată, atașată cu elastic de un băț, ce poate fi folosită pentru a îndemna pisicuța la joacă și a-i stimula instinctul ..
38,39 RON
Brand: B-PET Model: CT13011
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CATMingiutele satisfac pofta de joaca a pisicutelor. Acestea vor permite pisicii tale posibilitatea de a ramane ocupata.Mingiile sunt perfecte pentru stimularea mentala si fizica pastrandu-le alerte, agile si sanatoase.Fie ca e sau nu stapanul acasa, cu jucaria corecta, p..
127,41 RON
Brand: PAPILLON PET PRODUCTS B.V. Model: 240028
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CAT PAPILLON MINGE CU CLOPOTELJucarii  in culori atractive pentru pisici, ideale pentru pisicile jucause care debordeaza de energie.Dimensiuni: 6 cm.Set: 60 buc. ..
478,77 RON
Brand: PAPILLON PET PRODUCTS B.V. Model: 240033
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE CAT PAPILLON MINGE MIX COLOURSJucarii  in culori atractive pentru pisici, ideale pentru pisicile jucause care debordeaza de energie.Dimensiuni: 4 cm.Set: 60 buc. ..
345,71 RON
Brand: B-PET Model: CT13027
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BAGHETA CU FULGIJucaria este perfecta pentru stimularea mentala si fizica pastrandu-le alerte, agile si sanatoase pe pisicute. Aceasta satisface instinctul de prada al pisicii in conditii de siguranta, ii va permite sa ramana ocupata de vanatoare in timpul cat este singu..
12,94 RON
Brand: B-PET Model: LT15024
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE LATEX FUNNYCaracteristici:- Este o jucarie pentu caini , din vinil, imprimeuri vesele, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din vinil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii ..
16,61 RON
Brand: FLAMINGO Model: 561232
Minge colorată cu sunet zdrăngănit pentru un plus de distracție. Fabricat din materiale non-toxice. Scoateți toate ambalajele înainte de utilizare.Diametru: 4.4 cm..
248,29 RON
Brand: B-PET Model: WP-C47
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARJUCARIE MINGE SPONGIJucaria satisface instinctul de prada al  pisicii in conditii de siguranta.  Jucaria este perfecta pentru stimularea mentala si fizica pastrandu-le alerte, agile si sanatoase. Fie ca e sau nu stapanul acasa, cu jucaria corecta, pisicuta nu ..
5,14 RON
Afişare 1 - 12 din 40 (4 pagini)