Menu
Your Cart

TROPICAL

Brand: TROPICAL Model: T34062
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ANTYCHLORNeutralizare rapida a clorului: - Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa sau cand se construieste un nou rezervor;- Neutralizeaza rapid clorul, care este periculos pentru pestii de acvariu;- Actioneaza imediat, prin urma..
24,01 RON
Brand: TROPICAL Model: T34022
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUA-ALKAL PH PLUSCresterea pH/KH-ului apei.-Destinat pentru cresterea ph-ului apei din acvariu in rezervoare comune si de reproductie;- Neutralizeaza acizii dizolvati in apa si creste duritatea carbonatului (KH) in apa, facilitand stabilizarea nivelului pH-ului si KH in..
24,01 RON
Brand: TROPICAL Model: T34032
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUACID PH MINUSScade pH/KH apei- Este destinat pentru acidifierea apei din acvariu, atat in rezervoarele de reproducere cat si in cele comune;- Scade Ph-ul apei si duritatea carbonatului (KH);- Nu contine acid fosforic;- Imbunatateste conditiile de viata si creste rezis..
23,33 RON
Brand: TROPICAL Model: T34301
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BACTO ACTIVEAccelereaza procesul de maturarea al rezervorului si elimina deseurile organice.- Contine tulpini vii active selectionate de bacterii, care sporesc reducerea de amoniu si nitriti in acvariu.- Recomandat pentru noi rezervoare cu apa conditionata, acvarii matur..
19,89 RON
Brand: TROPICAL Model: T77062
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BETTAAliment de baza pentru Betta Splendens.Fulgi din mai multe ingrediente pentru hrana de zi cu zi a pestilor Betta si a pestilor-labirint mici.Compozitia unica de fulgi, se potriveste perfect preferintelor alimentare ale pestilor.Adaugarea de lipitori uscate prin cong..
22,67 RON
Brand: TROPICAL Model: T61441
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BETTA GRANULAT -Betta granulat, hrana cu mai multe ingrediente sub forma de granule mici plutitoare pentru betta si alti pesti labirint.-Compozitie echilibrata si dimensiunea optima a granulelor.-Continut ridicat de proteine ce asigura o crestere constanta.-Carotenoidele..
13,94 RON
Brand: TROPICAL Model: T77323
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL D-ALLIO PLUS FLAKES 100 MLHrana pentru pesti de apa dulce si sarata.Este o hrana completa, speciala, sub forma de fulgi, cu adaos de usturoi pentru pestii de acvariu si pestii marini, pretentiosi din punct de vedere alimentar. Aceasta hrana speciala ofera beneficiul de m..
32,07 RON
Brand: TROPICAL Model: T01011
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL DAFNIA NATURAL-Crustacee uscate - dafnia, Gammarus si creveti naturali, produse alimentare cu energie scazuta pentru pesti de acvariu;-Procesul natural si lent de uscare pastreaza toate valorile nutritive ale crustaceelor;-Carotenoidele intensifica coloratia;-Chitina reg..
7,09 RON
Brand: TROPICAL Model: T61619
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUSHrana sub forma de granule colorate pentru toate soiurile de Discus si alte specii de pesti cu cerinte nutritionale ridicate. Au un continut ridicat de proteine usor asimilabile care satisfac nevoile nutritionale exigente ale formelor de reproducere ..
700,85 RON
Brand: TROPICAL Model: T60641
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUSHrana sub forma de granule colorate pentru toate soiurile de Discus si alte specii de pesti cu cerinte nutritionale ridicate. Au un continut ridicat de proteine usor asimilabile care satisfac nevoile nutritionale exigente ale formelor de reproducere ..
13,44 RON
Brand: TROPICAL Model: T70011
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL DUOPACK SUPERVIT + ESKLARIN- SUPERVIT este un produs cu cele mai multe ingrediente sub formă de fulgi de beta-glucan.- Este un aliment universal pentru hrana de zi cu zi a celor mai multe specii de pești omnivori.- Necesitățile nutriționale protejează reteta foarte bogat..
10,73 RON
Brand: TROPICAL Model: T34012
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ESKLARIN+ALOE VERAConditioner pentru apa:- Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa, se construieste un rezervor, in perioadele de convalescenta si in carantina.- Neutralizeaza sarurile de metale grele otravitoare;- Atenueaza stres..
24,01 RON
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)