Menu
Your Cart

Jucarii

Brand: FLAMINGO Model: 210294
DENUMIREA PRODUSULUI:ANSAMBLU CUȘCĂ HAMSTER “ELLY”Jucărie formată din discuri de lemn dispuse la diferite înălțimi, excelentă pentru cățărare sau alte exerciții fizice ale hamsterilor, gherbililor și alte rozătoare de dimensiuni mici.Lemnul folosit la construcția setului este de esență moale, netoxi..
50,78 RON
Brand: FLAMINGO Model: 210306
DENUMIREA PRODUSULUI:CĂSUȚĂ HAMSTER “MODY” MCăsuță confortabilă și solidă, confecționată din lemn, pentru rozătoare mici – hamster, porcușori de Guineea și iepuri mici.Locul potrivit pentru a dormi și a se simți în siguranță.Necesitatea de intimitate și izolare este asigurată de această căsuță ce di..
105,32 RON
Brand: FLAMINGO Model: 210305
DENUMIREA PRODUSULUI:CĂSUȚĂ HAMSTER “MODY” SCăsuță confortabilă și solidă, confecționată din lemn, pentru rozătoare mici – hamsteri și porcușori de Guineea.Locul potrivit pentru a dormi și a se simți în siguranță.Necesitatea de intimitate și izolare este asigurată de această căsuță ce dispune de o i..
52,15 RON
Brand: FLAMINGO Model: 210143
Denumirea produsuluiDECOR CUSCA HAMSTER FANTASIA CASUTAHamsterul dumneavoastră va iubi această căsuță cu design atrăgător și multiple intrări pentru explorare. Ei au nevoie de o casă în cușca lor pentru cuib, pentru a se ascunde, pentru a fi liniștiți, ei adorând somnul. Adăugați și jucării, pentru ..
57,79 RON
Brand: FLAMINGO Model: 210141
Denumirea produsuluiDECOR CUSCA HAMSTER FANTASIA CIUPERCAHamsterul dumneavoastră va iubi această ciupercuță cu design. Ei au nevoie de un loc în cușca lor pentru a se ascunde, pentru a fi liniștiți, ei adorând somnul. Adăugați și jucării, pentru că atunci când se trezesc au nevoie de stimuli pentru ..
60,91 RON
Brand: FLAMINGO Model: 201363
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE MINGE ROZATOAREMingea ofera un mediu sigur, mobil care permite animalelor de companie mici sa obtina exercitiile de care au nevoie. Pur si simplu plasati animalul dumneavoastra de companie in interiorul mingii, pentru exercitarea activitatilor de miscare in conditii de si..
211,74 RON
Brand: FLAMINGO Model: 200437
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE PORCUSOR DE GUINEEA SALCIEJucariile preferate ale porcusorilor de guineea sunt cele in care se pot ascunde si in care pot circula fara probleme, labirinturi construite din crengi, fan sau salcie. Dimensiuni:32x15x15 cm..
79,78 RON
Roata carusel metal hamsteri Roata carusel metal hamsteri
Cel mai vandut
Brand: B-PET Model: PET5"
DENUMIREA PRODUSULUIROATA CARUSEL METAL HAMSTERIRoata distractiva pentru rozatoare mici, recomandata pentru hamsteri, ce dispune de un dispozitiv de prindere pe gratiile custii.Pentru prevenirea ranirii animalului, partea din spate este inchisa.Animalul va avea parte de ore intregi de distractie.Sti..
14,20 RON
Brand: AMC Model: NV0104
DENUMIREA PRODUSULUIROATA CU SUPORT PT. ROZATOARE• Jucarie din plastic rezistent, sub forma de roata pentru hamsteri. ..
26,17 RON
Brand: AMC Model: NV1529
DENUMIREA PRODUSULUIROATA CU SUPORT PT. ROZATOARE• Jucarie din plastic rezistent, sub forma de roata pentru hamsteri...
114,14 RON
Brand: B-PET Model: PET2"
DENUMIREA PRODUSULUIROATA PLASTIC Este ideala pentru hamsteri si alte rozatoare mici, fabricata din material plastic.Dimensiuni: 14 x 9 cm.Culori: rosu, albastru, verde si galben...
19,84 RON
Brand: B-PET Model: PET4"
DENUMIREA PRODUSULUIROATA PLASTIC Este ideala pentru hamsteri si alte rozatoare mici, fabricata din material plastic rezistent.Dimensiuni: 12 x 8 cm.Culori: rosu+albastru+verde...
15,14 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)