Menu
Your Cart

Sisteme de iluminare / Lampi

Model: LD-300
DENUMIREA PRODUSULUILAMPA LED BLACK 1 BRATLampa LED BLACK a fost construita pentru iluminatul acvariilor, cu o cantitate de lumina suficienta pentru acvariile plantate, satisfacand exigentele spectrale necesare proliferarii plantelor acvatice. Iluminatul optim este garantat folosind aceasta lampa de..
104,96 RON
Model: LD-400
DENUMIREA PRODUSULUILAMPA LED BLACK 2 BRATELampa LED BLACK a fost construita pentru iluminatul acvariilor, cu o cantitate de lumina suficienta pentru acvariile plantate, satisfacand exigentele spectrale necesare proliferarii plantelor acvatice. Iluminatul optim este garantat folosind aceasta lampa d..
133,16 RON
Model: LD-460
DENUMIREA PRODUSULUILAMPA LED BLACK 2 BRATELampa LED BLACK a fost construita pentru iluminatul acvariilor, cu o cantitate de lumina suficienta pentru acvariile plantate, satisfacand exigentele spectrale necesare proliferarii plantelor acvatice. Iluminatul optim este garantat folosind acesta lampa de..
149,30 RON
Brand: AMC Model: LE-046
Denumirea produsuluiLAMPĂ LED BLACK 2 BRAȚE 18W/LE-046Lampă LD cu suport reglabil din plastic, pentru iluminatul acvariilor.Temperatura de culoare este foarte stabilă, ceea ce oferă un mediu bun plantelor acvatice, cele trei bare de lumină LED având funcția de a stimula fotosinteza.Emite considerabi..
172,08 RON
Brand: AMC Model: LE-060
Denumirea produsuluiLAMPĂ LED BLACK 2 BRAȚE 22W/LE-060Lampă LD cu suport reglabil din plastic, pentru iluminatul acvariilor.Temperatura de culoare este foarte stabilă, ceea ce oferă un mediu bun plantelor acvatice, cele trei bare de lumină LED având funcția de a stimula fotosinteza.Emite considerabi..
223,13 RON
Brand: AMC Model: LE-080
Denumirea produsuluiLAMPĂ LED BLACK 2 BRAȚE 25W/LE-080Lampă LD cu suport reglabil din plastic, pentru iluminatul acvariilor.Temperatura de culoare este foarte stabilă, ceea ce oferă un mediu bun plantelor acvatice, cele trei bare de lumină LED având funcția de a stimula fotosinteza.Emite considerabi..
262,04 RON
Model: LQ-103
DENUMIREA PRODUSULUILAMPA MINI LED BLACKSe monteaza deasupra acvariului, asigurand iluminatul acestuia la nivelul apei, creand un spectacol de lumina deosebit.Consum scazut de energie electrica.Nivel extrem de scazut al emisiilor de caldura, un avantaj pe timp de vara pentru evitarea riscului de sup..
35,52 RON
Model: LQ-106
DENUMIREA PRODUSULUILAMPA MINI LED BLACKLampa destinata iluminarii acvariilor de dimensiuni mici.Consum scazut de energie electrica.Nivel extrem de scazut al emisiilor de caldura, un avantaj pe timp de vara pentru evitarea riscului de supraincalzire a acvariului.Consum energie electrica: 1,5 W...
40,43 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
0.52s