Menu
Your Cart

Anti acarieni

Dispozitiv cu ultrasunete si ionizare pentru combatere acarieni si plosnite, Mites Bedbugs Dispozitiv cu ultrasunete si ionizare pentru combatere acarieni si plosnite, Mites Bedbugs
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 94000
Aparatul anti plosnite si acarieni Mites Bedbugs este un dispozitiv performant care actioneaza in 2 moduri : - ultrasunetele – care indeparteaza acarienii si plositele de pat - ionizarea – care purifica aerul din incapere. Poate fi folosit cu success in spatii inchise, precum  ca..
124,99 RON
Insecticid pentru plosnite si gandaci ETO CONCENTRAT ULV 500 ml. Insecticid pentru plosnite si gandaci ETO CONCENTRAT ULV 500 ml.
Cel mai vandut  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: I7075
INSECTICID - ACARICID DEDICAT UTILIZĂRII CASNICEInsecticid concentrat cu Etofenprox 300g/l.MOD DE UTILIZARE:Pulverizare suprafete:Amestecati 50ml de produs in 5l de apa. Pulverizati toate locurile frecventate de insecte (pereti, pardoseli, tocurile geamurilor, covoare). Cantitatea de produs necesara..
455,00 RON
Aparat anti acarieni portabil Isotronic Aparat anti acarieni portabil Isotronic
Cel mai vandut Brand de Top  CADOU
Brand: Isotronic Model: 92320
Aparat anti acarieni portabil Isotronic Aparatul anti acarieni portabil este igienic si practic! Sanatatea ta este importanta! Protejeaza-te impotriva acarienilor, paianjenilor sau plosnitelor prin intermediul aparatului anti acarieni portabil de la Isotronic!   Modul de utilizare: ..
69,99 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
0.48s