Menu
Your Cart

Tratamente pesti

Model: ALG
Algacid - 30 mlDatorita Acidului boric, solutia scade pH-ul apei de acvariu, inhiband astfel dezvoltarea algelor albastre...
5,36 RON
Model: EJO
INDICAŢII:Datorită substanţei active a produsului, aceasta neutralizează metalele grele, clorul şi cloramina din apa de acvariu.În acvaristică: - pentru prevenirea intoxicaţiilor cu clor(cloramină) şi metale grele la peştii exotici.Se utilizează în toate cazurile în care se suspectează o intoxicaţie..
5,36 RON
Model: TRP
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARTRIPAFLAVINA 30MLACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Tripaflavina este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza, Chil..
5,36 RON
Brand: TROPICAL Model: T34062
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ANTYCHLORNeutralizare rapida a clorului: - Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa sau cand se construieste un nou rezervor;- Neutralizeaza rapid clorul, care este periculos pentru pestii de acvariu;- Actioneaza imediat, prin urma..
15,65 RON
Brand: TROPICAL Model: T34022
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUA-ALKAL PH PLUSCresterea pH/KH-ului apei.-Destinat pentru cresterea ph-ului apei din acvariu in rezervoare comune si de reproductie;- Neutralizeaza acizii dizolvati in apa si creste duritatea carbonatului (KH) in apa, facilitand stabilizarea nivelului pH-ului si KH in..
13,73 RON
Brand: TROPICAL Model: T34032
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUACID PH MINUSScade pH/KH apei- Este destinat pentru acidifierea apei din acvariu, atat in rezervoarele de reproducere cat si in cele comune;- Scade Ph-ul apei si duritatea carbonatului (KH);- Nu contine acid fosforic;- Imbunatateste conditiile de viata si creste rezis..
13,34 RON
Brand: TROPICAL Model: T34301
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BACTO ACTIVEAccelereaza procesul de maturarea al rezervorului si elimina deseurile organice.- Contine tulpini vii active selectionate de bacterii, care sporesc reducerea de amoniu si nitriti in acvariu.- Recomandat pentru noi rezervoare cu apa conditionata, acvarii matur..
12,35 RON
Brand: TROPICAL Model: T34012
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ESKLARIN+ALOE VERAConditioner pentru apa:- Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa, se construieste un rezervor, in perioadele de convalescenta si in carantina.- Neutralizeaza sarurile de metale grele otravitoare;- Atenueaza stres..
14,91 RON
Brand: TROPICAL Model: T34332
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL SUPREME 50 MLEste un preparat super eficient cu extract din aloe, destinat pentru purificarea rapida a apei de la robinet utilizata in acvarii.Se recomanda atunci cand achizitionam un acvariu nou.Tropical supreme neutralizeaza rapid clorul nociv si sarurile metalelor gre..
12,92 RON
Model: EFS
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARVERDE DE MALACHIT ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Verde de malachit este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza..
27,68 RON
Model: VED
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARVERDE DE MALACHIT ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Verde de malachit este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza..
5,36 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.52s