Menu
Your Cart

Tratamente pesti

Brand: B-ACVARISTICA Model: ALG L
DENUMIREA PRODUSULUIALGACID 1LAlgacid ajuta la combaterea algelor si inhiba dezvoltarea acestora.MOD DE ADMINISTRARE:-30-40 ml (1 ml) la 5 litri de apa, sau un flacon la 150 litri de apa);-Se agita flaconul inainte de intrebuintare;-In cazul apelor alcaline, doza se repeta de 2-3 ori la intervale de..
34,35 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: ALG
Algacid - 30 mlDatorita Acidului boric, solutia scade pH-ul apei de acvariu, inhiband astfel dezvoltarea algelor albastre...
8,42 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: EJO
INDICAŢII:Datorită substanţei active a produsului, aceasta neutralizează metalele grele, clorul şi cloramina din apa de acvariu.În acvaristică: - pentru prevenirea intoxicaţiilor cu clor(cloramină) şi metale grele la peştii exotici.Se utilizează în toate cazurile în care se suspectează o intoxicaţie..
8,42 RON
Brand: PROMEDIVET Model: NUY
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARNUTRIVITCOMPOZIŢIE:100 ml soluţie conţine:-    120 mg AZOTAT DE CALCIU-    30 mg FOSFAT ACID DE POTASIU-    20 mg CLORURĂ DE POTASIU-    20 mg CLORURĂ DE SODIU-    30 mg SULFAT DE MAGNEZIU-    0,01 mg CLORURĂ FEROASĂ-    0,5 mg VITAMINA B1-    1 mg VITAMINA B2..
5,46 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: TRP
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARTRIPAFLAVINA 30MLACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Tripaflavina este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza, Chil..
8,42 RON
Brand: TROPICAL Model: T34062
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ANTYCHLORNeutralizare rapida a clorului: - Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa sau cand se construieste un nou rezervor;- Neutralizeaza rapid clorul, care este periculos pentru pestii de acvariu;- Actioneaza imediat, prin urma..
24,01 RON
Brand: TROPICAL Model: T34022
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUA-ALKAL PH PLUSCresterea pH/KH-ului apei.-Destinat pentru cresterea ph-ului apei din acvariu in rezervoare comune si de reproductie;- Neutralizeaza acizii dizolvati in apa si creste duritatea carbonatului (KH) in apa, facilitand stabilizarea nivelului pH-ului si KH in..
24,01 RON
Brand: TROPICAL Model: T34032
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUACID PH MINUSScade pH/KH apei- Este destinat pentru acidifierea apei din acvariu, atat in rezervoarele de reproducere cat si in cele comune;- Scade Ph-ul apei si duritatea carbonatului (KH);- Nu contine acid fosforic;- Imbunatateste conditiile de viata si creste rezis..
23,33 RON
Brand: TROPICAL Model: T34301
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BACTO ACTIVEAccelereaza procesul de maturarea al rezervorului si elimina deseurile organice.- Contine tulpini vii active selectionate de bacterii, care sporesc reducerea de amoniu si nitriti in acvariu.- Recomandat pentru noi rezervoare cu apa conditionata, acvarii matur..
19,89 RON
Brand: TROPICAL Model: T34012
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ESKLARIN+ALOE VERAConditioner pentru apa:- Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa, se construieste un rezervor, in perioadele de convalescenta si in carantina.- Neutralizeaza sarurile de metale grele otravitoare;- Atenueaza stres..
24,01 RON
Brand: TROPICAL Model: T34332
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL SUPREME 50 MLEste un preparat super eficient cu extract din aloe, destinat pentru purificarea rapida a apei de la robinet utilizata in acvarii.Se recomanda atunci cand achizitionam un acvariu nou.Tropical supreme neutralizeaza rapid clorul nociv si sarurile metalelor gre..
22,60 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: EFS
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARVERDE DE MALACHIT ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Verde de malachit este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza..
43,72 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)