Menu
Your Cart

Decoruri acvariu

Brand: FLAMINGO Model: 410110
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU 'MOZA' TRUNCHI DE COPAC MICEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un ..
38,34 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410119
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "PETRA MIC" ROCA SI PLANTEEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un s..
112,17 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410150
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU MOZA EPAVA CU MUSCHIEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice, un adapost sau un spatiu..
197,09 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410106
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU TRUNCHI DE COPAC MARE Este un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un spati..
70,70 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410118
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "MOZA" ROCA CU MUSCHIEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un spatiu..
61,67 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410120
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "PETRA MARE" ROCA SI PLANTEEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un ..
204,68 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: 400989
Dimensiuni: 19*9*10,5 cmDecor acvariu. Rezistent la apă. Nu afectează calitatea apei...
63,14 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: 401257
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU BUTOIAccesoriul perfect pentru orice acvariu. Ajuta la crearea unei lumi subacvatice minunate.- Este timpul sa dati viata si o nota de personalitate oricarui acvariu.- Ajuta la reducerea stresului si plictiselii pestilor, oferindu-le locuri in jurul carora sa poata ..
76,66 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: 401139
DENUMIRE PRODUSDECOR ACVARIU DELFIN CU PUIFabricat din resina de poliester.Nu afecteaza calitatea apei.Rezistent la apa sarata.Specificatii:- dimensiuni: 7X3X8 CM..
11,57 RON
Brand: B-ACVARISTICA Model: 401337
DENUMIRE PRODUSDECOR ACVARIU DELFIN SUB PALMIERFabricat din resina de poliester.Nu afecteaza calitatea apei.Rezistent la apa sarata.Specificatii:- dimensiuni: 7X3X8 CM..
21,99 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410189
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU EPAVA AVION MARE CU PLANTEAccesoriu decorativ care oferă un aspect original acvariilor de apă dulce sau sărată.Realizat din răşină de poliester;Nu afectează calitatea apei din bazin;Nu conţine substanţe care ar putea afecta starea de sănătate a peştilor, plantelor s..
174,26 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410151
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU EPAVA CU 3 CATARGECorpul deteriorat si acoperit de alge al unei corabii reprezinta decorul acvatic clasic, care confera acvariilor de apa dulce sau sarata un aer de naturalete si exotism.Inconjurata de plante si carduri de pesti ce trec pe langa ea, corabia naufragi..
356,03 RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)