Menu
Your Cart

Decoruri acvariu

Brand: FLAMINGO Model: 410110
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU 'MOZA' TRUNCHI DE COPAC MICEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un ..
27,30 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410119
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "PETRA MIC" ROCA SI PLANTEEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un s..
64,11 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410150
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU MOZA EPAVA CU MUSCHIEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice, un adapost sau un spatiu..
159,42 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410106
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU TRUNCHI DE COPAC MARE Este un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un spati..
40,41 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410118
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "MOZA" ROCA CU MUSCHIEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un spatiu..
35,25 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410120
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU "PETRA MARE" ROCA SI PLANTEEste un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un ..
116,99 RON
Model: 400989
Dimensiuni: 19*9*10,5 cmDecor acvariu. Rezistent la apă. Nu afectează calitatea apei...
45,03 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410189
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU EPAVA AVION MARE CU PLANTEAccesoriu decorativ care oferă un aspect original acvariilor de apă dulce sau sărată.Realizat din răşină de poliester;Nu afectează calitatea apei din bazin;Nu conţine substanţe care ar putea afecta starea de sănătate a peştilor, plantelor s..
99,60 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410151
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU EPAVA CU 3 CATARGECorpul deteriorat si acoperit de alge al unei corabii reprezinta decorul acvatic clasic, care confera acvariilor de apa dulce sau sarata un aer de naturalete si exotism.Inconjurata de plante si carduri de pesti ce trec pe langa ea, corabia naufragi..
203,49 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410155
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU EPAVA ELICOPTER Accesoriul perfect pentru orice acvariu; Ajută la crearea unei lumi subacvatice minunate;– Ajută la reducerea stresului şi plictiselii peştilor, oferindu-le locuri în jurul cărora să poată înota şi să se ascundă pentru câteva momente de linişte– Non-..
35,39 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410269
Decor pentru acvariu sub forma unui ulcior spart de culoare gri.Desen cu motiv egiptean galben/verde.Spălați bine sub apă înainte de a o pune în acvariu.Nu folosiți produse chimice sau alte produse de curățare care ar putea afecta peștele din acvariu dacă nu se clătește bine!Fabricat din materiale s..
51,59 RON
Model: 406413
DENUMIREA PRODUSULUIDECOR ACVARIU MUSCHIGazon de acvariu sub forma de jumatate de minge; Se poate realiza un decor de vis, folosind acest tip de decor.-Imita 100% gazonul verde, nefiind absolut nici o diferenta vizibila intre cel natural si acesta artificial;-Este rezistent la apa sarata, se aseaza ..
24,72 RON
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
0.66s