Menu
Your Cart

Custi pentru prepelite outoare

Brand: Casa animalelor Model: CPR/45/M
Cusca de prepelite ouatoare cu capacitatea de aproximativ 25 capete.  Realizata din plasa de sarma galvanizata. Vine in dotare cu toate accesoriile necesare: Adapator manual, hranitor furaj, tava pentru curatarea dejectiilor si colector de oua cu protectie anti-spargere pentru oua. Ideala ..
150,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: CPR/90/M
Cusca pentru prepelite este complet dotata si gazduieste 50 prepelite ouatoare pe nivel.Custile pot fi montate pe 4-5 nivele, formandu-se baterii de crestere. Prima cusca de jos, de preferat, se monteaza pe un suport de sustinere, suport care poate sustine 4-5 nivele, prima cusca de jos, se monteaza..
225,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: CPR/130/M
Cusca pentru prepelite ouatoare cu capacitatea de aproximativ 80 bucati Complet echipata cu adapare manuala, hranitor furaj,colector de oua si tavi pentru curatarea dejectiilor. Podea de plasa sudata cu ochiuri de 50x9mm care facilizeaza rostogolirea mai usoara a oualor. Conform normelor Uniun..
295,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: CPR/40/M
Cusca de prepelite ouatoare cu capacitatea de aproximativ 15 capeteEste confectionata din plasa sudata galvanizata cu grosimea firului de 2 mm.Cusca este complet dotata cu accesorii ce se pot demonta pentru curatare, adapatorul si hranitorul se alimenteaza din exterior, prepelitele au acces la ..
135,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
0.50s