Menu
Your Cart

Custi pentru gaini outoare

Brand: Casa animalelor Model: AD/CUPA/FILET/2028
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa a puilor, prepelitelor sau gainilor. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este larga potrivita pentru orice pasare. Calitate superioara, o..
13,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_521
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa puilor dupa eclozare. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este mai mica potrivita pentru pui si prepelite. Calitate superioara, origine O..
16,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_464
Bidon, rezervor pentru apa cu robinet (fi 9mm) se potriveste la furtun 9mm Capacitate de 20 litri , robinetul este tip filet (usor de montat) Ideal pentru alimentarea apei cu retea automata a custilor..
45,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_516
Bidon, rezervor pentru apa cu robinet (fi 9mm) se potriveste la furtun 9mm. Capacitate de 30 litri , robinetul este tip filet usor de montat. Ideal pentru alimentarea apei cu retea automata a custilor..
60,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_506
Cuib de ouat cu trei locuri - confectionat din plasa sudata zincata si este prevazut cu colector de oua. Se poate folosi la gainile tinute in badoc sau in curte. Daca aveti gaini ce va manana ouale sau vi le murdaresc, aceasta este solutia. Trebuie invatate sa se oua in cuib, cu un cuibar pus pe put..
195,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: CO3C
    Este confectionat din plasa sudata zincata si este prevazut cu colector de oua. Se foloseste la gainile tinute in badoc sau in curte.  Ouale se vor rostogoli intr-un sertar de unde gaina nu le poate sparge. Sertarul este prevazut cu o usa din tabla zincata, ce se deschid..
195,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_59
Cuib de ouat cu 1 compartimentColector de oua inchisPodea din grilaj de plasaSuport metalic cu picioareLa gainile ouatoare crescute la sol un astfel de cuib de ouat este foarte necesar. Diminuiaza la minim murdarirea, spargerea sau mancarea oualor de catre gaini. Dimensiuni :    42 x 54 x..
180,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_480
Litiera impiedica spargerea oualor.Prevazut cu gauri de prindere pe perete, cu fante de aerisire si cu perdea pentru acrea un loc intunecat, acest cuibar este un adapost ideal pentru depunerea oualor.Cuibul este produs în principal din polipropilenă rezistentă la impact de înaltă calitate în ma..
77,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: MOD/C/G/2NIV/100/M
Modul Cusca pentru gaini ouatoare cu 2 nivele, metalica din plasa sudata galvanizata, cu colector de oua, hranitoare furaj, adapatoare si tavi pentru curatarea dejectiilor. Capacitatea pentru 18-20 gaini ouatoare.Inclus raftul metalic de sustinere. Este complet echipat cu urmatoarele:doua adapa..
655,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: MOD/C/G/3NIV/100/M
Modul gaini ouatoare cu trei nivele, cu trei custi individuale sustinute pe raft metalic, Dimensiunea unei custi: 100×75 h=55 cm si dimensiunea intregului modul este de 100×75 h=195 cm. Acest modul gazduieste aproximativ 27-30 gaini ouatoare.Custile sunt complet echipate cu toate accesoriile necesar..
890,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: C/G/100+S/M
Cusca pentru gaini ouatoare, metalica din plasa sudata galvanizata, cu colector de oua, hranitoare furaj, adapatoare si tavi pentru eliminarea dejectiilor. Capacitatea pentru 9-10 gaini ouatoare. Inclus suportul metalic de sustinere. Cusca se trimite fixa si montata.Dimensiune; L 100 l 75 H 55 cm , ..
300,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.51s