Menu
Your Cart

Hrana

Brand: OLA Model: BIO PG
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARBIO CIP PORCUSORI DE GUINEEA 400GR.Amestec de seminte atent selectionate pentru porcusori de guineea.Ambalaj: 400g...
4,22 RON
Brand: FLAMINGO Model: 1031027
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE Descriere:Este un produs natural si ecologic.Nu este pentru consum uman;Fanul este uscat printr-un proces de reciclare de caldura, foarte delicat;Ofera o sursa esentiala de fibre pentru rozatoare;Continutul este bogat in fibre, care contribuie la sanatatea si digesti..
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 200012
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU GRAU SI PORUMB Este un produs natural si ecologic.Ofera o sursa esentiala de fibre pentru rozatoare, care contribuie la sanatatea si digestia rozatoarelor;Constituie o parte importanta din dieta animalelor .Este un fin moale, curat, complet natural de cea mai mare..
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 201618
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU MARMarul este bogat in vitamine, prin urmare este un furnizor de energie buna.Acesta imbunatateste sistemul imunitar, prevede minerale pentru reglarea metabolismului si fibre pentru o mai buna digestie...
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 201616
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU MENTAMenta ajuta la problemele digestive ale animalului si are un efect calmant...
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 200028
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU MORCOVIContine vitamine si minerale usor de digerat, pentru o dantura sanatoasa si oase puternice, este un furnizor de energie buna. ..
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 201648
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU MUSETELContine caroten si musetel care stimuleaza digestia. Musetelul poate fi utilizat atunci cand rozatoarele sufera de balonare, febra, durere si insomnie. Are un efect calmant asupra iritatiilor pielii la intepaturi de insecte si alergii. Animalele de companie..
15,89 RON
Brand: FLAMINGO Model: 201619
DENUMIREA PRODUSULUIFAN DE MUNTE CU PAPADIE SI GALBENELEEste un produs natural si ecologic.Ofera o sursa esentiala de fibre pentru rozatoare, care contribuie la sanatatea si digestia rozatoarelor;Constituie o parte importanta din dieta animalelor .Este un fin moale, curat, complet natural de cea mai..
15,89 RON
Brand: VERSELE LAGA Model: 461488
DENUMIREA PRODUSULUI:VERSELE LAGA COMPLETE CROCK CASCAVAL ROZATOARE 50 gGustare crocantă bine echilibrată, gustoasă și sănătoasă, cu umplutură moale de cașcaval, pentru hamsteri și alte rozătoare mici.Coaja crocantă stimulează instinctul natural al acestora pentru roadere, iar umplutura moale de caș..
16,61 RON
Brand: VERSELE LAGA Model: 461487
DENUMIREA PRODUSULUI:VERSELE LAGA COMPLETE CROCK FRUCTE DE PADURE ROZATOARE 50 gGustare crocantă bine echilibrată, gustoasă și sănătoasă, cu umplutură moale de fructe de pădure, pentru diverse rozătoare.Coaja crocantă stimulează instinctul natural al acestora pentru roadere, iar umplutura moale de f..
17,21 RON
Brand: VERSELE LAGA Model: 461255
DENUMIREA PRODUSULUI:VERSELE LAGA COMPLETE CHINCHILLA & DEGU 500 gAceastă rețetă este dezvoltată de medici veterinari, pe baza unor cunoștințe științifice avansate. Fiind o rețetă all-in-one, previne un comportament alimentar selectiv, oferind animalelor vitalitate și o stare optimă de sănătate.Cu a..
25,41 RON
Brand: VERSELE LAGA Model: 461296
DENUMIREA PRODUSULUI:VERSELE LAGA COMPLETE HAMSTER & GERBIL 500 gAceastă rețetă este dezvoltată de medici veterinari, pe baza unor cunoștințe științifice avansate. Fiind o rețetă all-in-one, previne un comportament alimentar selectiv, oferind animalelor vitalitate și o stare optimă de sănătate.Cu ac..
22,55 RON
Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)
0.51s