Menu
Your Cart

PROLIFE

Brand: PROLIFE Model: 33153
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET DIABETIC 400 GProlife Diabetic este o hrana complet dietetica, specifica pentru cainii afectati de diabetul zaharat. Absenta carbohidratilor ajuta la controlul nivelului de glucoză din sânge. Aportul de L-carnitină ajută la menținerea masei musculare și arde grăsi..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 33160
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET HEPATICProlife hepatic este un aliment complet dietetic pentru cainii care sufera de insuficienta hepatica cronica.Aportul redus de cupru ajută la reducerea acumulării la nivel hepatic.Proteinele de înaltă calitate, carbohidrați și acizi grași foarte digerabili re..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 39865
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET HYPOALLERGENIC – conservă 400 gr.Este o hrană dietetică, pentru câini hipersensibili sau cu intoleranță la ingrediente și substanțe nutritive.Carnea de mistreț proaspătă, este o sursă de proteine de înaltă calitate, cu un conținut redus de grăsimi.Acizii grași aju..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 22386
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET INTESTINAL 400GREste o hrana completa, dietetica, specifica pentru cainii care prezinta boli gastro - intestinale. Datorita ingredientelor cu digerabilitate ridicata, prebioticele FOS și MOS, bioflavonoide, nivelurile crescute de electroliți, ajuta la reglarea tra..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 22393
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET OBESITY 400 GRProlife Obesity este un aliment dietetic complet, conceput pentru câini supraponderali sau obezi.Se recomandă în special pentru a ajuta la reducerea excesului de greutate corporala,  cu niveluri scazute energie, niveluri adecvate de vitamine, mineral..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 22409
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET RENAL 400 GREste  o hrana complet dietetica pentru caini cu simptome cauzate de insuficiența renală cronică. Nivelul scăzut de fosfor ajută la încetinirea progresiei insuficienței renale în timp ce prebioticele FOS si MOS creaza un mediu optim pentru flora gastro-..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 33818
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET RENAL SENSITIVE CV 400GRPROLIFE DOG VET RENAL SENSITIVE este o hrana umeda si reprezinta alimentația completă pentru câini cu simptome cauzate de insuficiența renală cronică. Nivelul scăzut de fosfor ajută la încetinirea progresiei insuficienței renale, în timp ce..
32,91 RON
Brand: PROLIFE Model: 25653
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG ADULT LARGE BEEF & RICEAdult talie mare Vita & Orez hrana 100% naturala.Hrană completă ,bogată în carne proaspătă de vita cu orez pentru caini adulti peste  16 luni.Fără conservanți, coloranți și arome.Carne de vita proaspătă (75%) cu valoare proteica ridicata.NuPro® ..
19,81 RON
Brand: PROLIFE Model: 33146
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG/CAT VET CONVALESCENTE 400 G Hrana dietetica completa pentru câini și pisici în convalescență.Este alimentul complet, dietetic si specific pentru câini sau pisici în convalescență, în urma unor boli grave, traumatisme. Proteinele cu valoare nutritivă ridicată ajuta la ..
35,53 RON
Brand: PROLIFE Model: 38134
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE CAT VET HEPATIC - plic 85 gr.Hrana umedă completă destinată pisicilor cu simptome cauzate de insuficiența hepatică cronică. Aportul scăzut de cupru ajută la reducerea acumulării acestuia în ficat. Proteinele de înaltă calitate și grăsimile ușor digerabile susțin funcțiile..
13,44 RON
Brand: PROLIFE Model: 33177
DENUMIREA PRODUSULUI PROLIFE CAT VET DIABETICPROLIFE CAT VET DIABETIC este o hrana umeda completa pentru pisicile care suferă de diabet zaharat. Absența carbohidratilor reduce hiperglicemia postprandială, în timp ce conținutul redus de calorii și grăsimi favorizează controlul greutății corporale la ..
13,44 RON
Brand: PROLIFE Model: 33788
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE CAT VET HIPOALERGENIC DESCRIEREProlife Plic Cat Vet Hypoallergenic este o hrana umeda completa pentru pisicile hipersensibile sau cu intoleranta alimentara. Mierea proaspătă este o sursă de proteine de înaltă calitate, iar acizii grași esențiali contribuie la reducerea in..
13,44 RON
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)