Menu
Your Cart

MERIAL

Brand: MERIAL Model: DETANG200
DENUMIREA PRODUSULUIFRONTLINE PET CARE SAMPON FORTIFIANT DESCURCA BLANAConține extract din lăstari de mazăre organică care reduce năpârlirea și ingrediente care ajută la descurcarea părului ușurând perierea.Specii tinta:Caini si Pisici.Instructiuni:Se aplica pe parul ud;Se samponeaza pentru cateva m..
55,79 RON
Brand: MERIAL Model: FRONT125E
DENUMIREA PRODUSULUIFRONTLINE PET CARE EYEFrontline Cleaner pentru îngrijirea ochilor.Frontline Cleaner pentru îngrijirea ochilor este un gel de curățare pentru câini și pisici creat de experții veterinari. Acesta reproduce lacrimile naturale pentru a inlatura cu usurinta muldaria si petele de pe bl..
52,13 RON
Brand: MERIAL Model: FRONT125ML
DENUMIREA PRODUSULUIFRONTLINE PET CARE EAR CLEANERFrontline Cleaner pentru îngrijirea urechilor.Frontline Cleaner pentru îngrijirea urechilor este un gel de curățare pentru câini și pisici creat de experții veterinari. Este un compus polizaharidic care inhibă adeziunea bacteriană la nivelul urechii,..
52,13 RON
Brand: MERIAL Model: PAW100
DENUMIREA PRODUSULUIFRONTLINE PET CARE BALSAM PENTRU PERNUTE Balsamul pentru pernuțe din gama FRONTLINE PET CARE pentru câini și pisici hidratează și protejează zonele sensibile ale picioarelor.Propirietățile calmante și hidratante ale provitaminei B5, combinate cu efectul de barieră al oxidului de ..
46,23 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
0.45s