Menu
Your Cart

Prepelite

Brand: Casa animalelor Model: AD/CUPA/FILET/2028
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa a puilor, prepelitelor sau gainilor. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este larga potrivita pentru orice pasare. Calitate superioara, o..
13,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_521
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa puilor dupa eclozare. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este mai mica potrivita pentru pui si prepelite. Calitate superioara, origine O..
16,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_325
Adapator automat cupa mica cu balans pentru pui si gainiSe racordeaza la furtun si functioneaza frin cadere de presiuneCupa este plina tot timpul cu apa, iar pe parcurs ce apa scade se alimenteaza la loc. Foarte buna pentru gaini/pui si chiar si prepelite...
18,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_326
Adapator automat nivel constant cu bilaIdeal pentru pui, prepelite, gaini cu montare pe custiFunctioneaza prin presiune..
18,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_178
Adapator automat cupa cu autoumplere Aceste adapatori automate sunt foarte rezistente si practice, ele au sistemul de prindere diferit fata de celelalte adapatoriSe fixeaza cu doua santuri intre ochiul plasei. Sunt foarte bune pentru custile de prepelite, custile de pui/gaini...
16,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_322
Capacitate: 0.5L  Contine capac, si adapare din cupa cu autoumplere  Cum functioneaza: Cupa contine la mijloc o clema care cand este ciupita de pui sau gaina va curge apa pana la un nivel...
23,40 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_323
Adapator plastic cu rezervor de capacitate 1L Contine capac, si adapare din cupa cu autoumplereCupa contine la mijloc o clema care cand este ciupita de pui sau gaina va curge apa pana la un nivel.Ideal de montat pe custi...
25,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_452
Adapator atasabil pe cusca de prepelita de 40 - are imbunatatiri privind lateralele adapatorului care sunt mai inalte pentru a previne caderea mizeriei si a prafului in apa. Este confectionat din tabla zincata pentru a nu rugini.DIMENSIUNI:  38 cm lungime..
17,55 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_134
Adapator care vine cu inbunatatiri privind lateralele adapatorului care sunt mai inalte pentru a preveni caderea mizeriei si a prafului in apa. Este confectionat din tabla zincata pentru a nu rugini.DIMENSIUNI:  47 cm lungime..
19,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_453
Adapator atasabil pe cusca de prepelita 130 cm - are imbunatatiri privind lateralele adapatorului care sunt mai inalte pentru a preveni caderea mizeriei si a prafului in apa. Este confectionat din tabla zincata pentru a nu rugini.DIMENSIUNI:  57 cm lungime..
22,10 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_148
Adăpător pentru puii de o zi si pui de prepeliţă ( se poate folosi la sol sau  in custi de maternitate si crestere ) Foarte important ca puii sa nu poată intra in apă pentru a se uda. Este transaprent - benefic pentru verificarea nivelului apei.Capacitatea 600 ml..
9,80 RON
Brand: Casa animalelor Model: CPR/45/M
Cusca de prepelite ouatoare cu capacitatea de aproximativ 25 capete.  Realizata din plasa de sarma galvanizata. Vine in dotare cu toate accesoriile necesare: Adapator manual, hranitor furaj, tava pentru curatarea dejectiilor si colector de oua cu protectie anti-spargere pentru oua. Ideala ..
150,00 RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
0.59s