Menu
Your Cart

Anti insecte

Aparat anti insecte cu lampi UV Aparat anti insecte cu lampi UV
Cel mai vandut
Brand: Pest Stop Model: M16
Aparat anti insecte cu lampi UV ideal pentru combaterea insectelor precum muste si tantari in locuinte si spatii comerciale. Cel mai mic model profesional InsectoKill - M16  este special destinat utilizarii in spatii mici, inchise, dispune de doua tuburi de 8W. Insectele sunt atrase de tubur..
156,37 RON

Transport gratuit

Dispozitiv profesional anti tantari,anti muste LED UV 15W T6 Dispozitiv profesional anti tantari,anti muste LED UV 15W T6
Cel mai vandut
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 265
Distrugator de insecte profesional eficient impotriva mustelor si tantarilor, cu o putere de atractie sporita datorita ventilatorului incorporat. 1 . Ce este aparatul cu lampi UV si ventilator SWISSINNO 80 m² ? Spre deosebire de celelalte aparate anti insecte cu lampi uv, acest model are..
381,80 RON
Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92420
Aparat anti insecte zburatoare Isotronic Scapa de insectele zburatoare nedorite! In cazul in care te pregatesti de vizita unor prieteni sau pur si simplu nu vrei ca aceste insecte sa se mai afle in jurul casei tale, utilizeaza aparatul anti insecte zburatoare de la Isotronic.   Descrie..
115,25 RON
Aparat anti tantari "eye" 30m² Aparat anti tantari "eye" 30m²
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92315
Aparat anti tantari "eye" 30m²Indicator cu LEDAlarma de intervalEcologic, inofensiv pentru oameni3 sec. PORNIT / 3 sec. OPRITCuloare neagrăAlimentare: 230 V / 50 HzTeren: aproximativ 30 m²Consum de energie: aproximativ 1 WClasa de acoperire: II (utilizare în interior!)Mecanism de acțiune: electric, ..
75,00 RON
Capcana pentru muste si viespi FOREST ( momeala inclusa ) Capcana pentru muste si viespi FOREST ( momeala inclusa )
Nou Cel mai vandut  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: 38089190F
Capcana pentru muste si viespi FORESTCel mai nou model de capcană pentru viespi și muște dezvoltat gândindu-ne la mediu și la reducerea plasticului utilizat în capcane.Datorita designului modern, acest tip de capcana poate fi folosita cu ușurință în zone  rezidențiale și comerciale, camuflandu..
35,00 RON

Transport gratuit

Distrugator de insecte Premium, anti muste,tantari cu lampi LED 10W Distrugator de insecte Premium, anti muste,tantari cu lampi LED 10W
Cel mai vandut
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 245
Distrugator de insecte, muste,tantari cu lampi LED 10WEfectiv pentru combaterea insectelor pentru camere de până la 40m²Lumina LED ultravioletă emisă atrage insecte precum țânțarii și zboară pe o rețea electrică de înaltă tensiune care îi ucide instantaneu.Curățare simplă și igienică: insectele moar..
235,00 RON

Transport gratuit

Distrugator de insecte zburatoare precum muste,tantari fluturi 24 W Distrugator de insecte zburatoare precum muste,tantari fluturi 24 W
Cel mai vandut  CADOU
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 246
Distrugator de insecte zburatoare precum muste,tantari fluturi 24 W.Distrugatorul de insecte protejează încăperile de până la 80 m²Lumina cu ultraviolete LED atrage efectiv muștele, țânțarii și alte insecte zburătoare într-o rețea de înaltă tensiune în care sunt uciși imediat.Usor de curatat! Insect..
446,00 RON
Homevo - Coropisnite 50 G. Homevo - Coropisnite 50 G.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 330025121
Este o momeală 100% vegetală, sub formă granulară.  Produsul atrage coropișnițele, care în urma ingerării mor. Mod de utilizare: conținutul unui plic este recomandat a fi utilizat pentru o suprafață de aproximativ 20 mp., prin presărarea granulelor în jurul plantelor. Se recomandă utilizarea pr..
8,00 RON
Solutie anti tantari 25 ml. Solutie anti tantari 25 ml.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 330025125
Homevo anti tantari 25 ml. este un produs insecticid care combate țânțarii.Mod de folosire: conținutul unui flacon se dizolvă în 0.5-1 L de apă și se pulverizează în zonele frecventate de țânțari. A se evita pulverizarea produsului pe suprafețele cu apă. Se recomandă aplicarea a minim 2 tratamente l..
14,28 RON
Solutie BIO pentru combaterea daunatorilor din depozite (insecte) Solutie BIO pentru combaterea daunatorilor din depozite (insecte)
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 330025127
Homevo diasect 50G este un produs natural, sub formă de pulbere pentru combaterea dăunătorilor de depozit (insecte).Mod de utilizare: aplicarea produsului se face prin pudrare a pardoselilor, rafturilor, cutiilor, recipientelor în care sunt stocate cerealele sau deasupra cerealelor. Doza recomandată..
11,90 RON
Amplat 1L Amplat 1L
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 0531261
Insecticid Amplat 1L cu actiune impotriva populatiilor de insecte daunatoare ce afecteaza sanatatea publica.Efect imediat si durata de actiune prelungitaCompozitie, 100 grame de produs contin:Cipermetrina 93% cis/trans 40/60...............5 gTetrametrina 92% ....................................2,5 g..
230,00 RON
Aparat anti insecte Isokat Insect Pro Aparat anti insecte Isokat Insect Pro
Cel mai vandut Brand de Top  CADOU
Brand: Isotronic Model: 25165
Aparat anti insecte ISOKAT Insect Pro 25165 electrocuteaza insectele zburatoare intr-un mod discret si convenabil. Aparatul anti insecte combina utilitatea unei lumini difuze de noapte si puterea unui insectocutor! Doar introduceti aparatul in priza si LED-urile puternice vor atrage insectele. Es..
69,67 RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)