Menu
Your Cart

Intretinere acvarii

Algacid - 30 mlDatorita Acidului boric, solutia scade pH-ul apei de acvariu, inhiband astfel dezvoltarea algelor albastre...
5,36 RON
DENUMIREA PRODUSULUICLEANER ACVARIU MQ 601Set de curatare acvariu cu 5 piese, compus din:SM O1: Minciog (plasa de pesti acvariu);SM 04: Perie de curatat;SM 05: Racleta din otel inoxidabil;SM 06: Racleta de cauciuc;SM 07: Sita de curatat de nisipul.Maner din otel inoxidabil robust si durabil care se ..
31,95 RON
INDICAŢII:Datorită substanţei active a produsului, aceasta neutralizează metalele grele, clorul şi cloramina din apa de acvariu.În acvaristică: - pentru prevenirea intoxicaţiilor cu clor(cloramină) şi metale grele la peştii exotici.Se utilizează în toate cazurile în care se suspectează o intoxicaţie..
5,36 RON
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARTRIPAFLAVINA 30MLACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Tripaflavina este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza, Chil..
5,36 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ANTYCHLORNeutralizare rapida a clorului: - Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa sau cand se construieste un nou rezervor;- Neutralizeaza rapid clorul, care este periculos pentru pestii de acvariu;- Actioneaza imediat, prin urma..
15,65 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUA-ALKAL PH PLUSCresterea pH/KH-ului apei.-Destinat pentru cresterea ph-ului apei din acvariu in rezervoare comune si de reproductie;- Neutralizeaza acizii dizolvati in apa si creste duritatea carbonatului (KH) in apa, facilitand stabilizarea nivelului pH-ului si KH in..
13,73 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL AQUACID PH MINUSScade pH/KH apei- Este destinat pentru acidifierea apei din acvariu, atat in rezervoarele de reproducere cat si in cele comune;- Scade Ph-ul apei si duritatea carbonatului (KH);- Nu contine acid fosforic;- Imbunatateste conditiile de viata si creste rezis..
13,34 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL BACTO ACTIVEAccelereaza procesul de maturarea al rezervorului si elimina deseurile organice.- Contine tulpini vii active selectionate de bacterii, care sporesc reducerea de amoniu si nitriti in acvariu.- Recomandat pentru noi rezervoare cu apa conditionata, acvarii matur..
12,35 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL ESKLARIN+ALOE VERAConditioner pentru apa:- Un agent pentru tratarea rapida a apei de la robinet, atunci cand se schimba apa, se construieste un rezervor, in perioadele de convalescenta si in carantina.- Neutralizeaza sarurile de metale grele otravitoare;- Atenueaza stres..
14,91 RON
DENUMIREA PRODUSULUITROPICAL SUPREME 50 MLEste un preparat super eficient cu extract din aloe, destinat pentru purificarea rapida a apei de la robinet utilizata in acvarii.Se recomanda atunci cand achizitionam un acvariu nou.Tropical supreme neutralizeaza rapid clorul nociv si sarurile metalelor gre..
12,92 RON
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINARVERDE DE MALACHIT ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:Verde de malachit este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.INDICAŢII:În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.În ectoprotozooze ca: Costiaza..
27,68 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
0.24s