Menu
Your Cart

Anti caini si pisici

Transport gratuit

 Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale  Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale
Cel mai vandut -25 %
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480B
Sonic Birds & Animals Away Sonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza sunete ce imita triluri ..
215,00 RON 285,00 RON
Aparat anti caini agresivi Dog Repeller Aparat anti caini agresivi Dog Repeller
Cel mai vandut
Brand: Pest-x-Defend Model: D401
Aparat portabil cu ultrasunete ideal pentru a tine la distanta cainii agresivi.Noul dispozitiv DOG REPELLER este modalitatea cea mai umana, sigura si efectiva de a determina cainii agresivi sa pastreze distanta.Prin emiterea de ultrasunete intense DOG REPELLER ajuta la stabilirea unei zone sigure in..
89,00 RON
Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92015
Aparat cu ultrasunete ce ajuta la dresarea cainilor si pisicilor.Acest dispozitiv emite ultrasunete ( 25 kHz), acestea nu sunt perceptibile de catre om, dar sunt perceptibile de catre caini si pisici.Daca utilizati constat acest dispozitiv, puteti  corecta comportamentul animalutului dumneavoas..
89,99 RON
Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 70630
Aparatul portabil anti caini si pisici Free Mobile este ideal pentru indepartarea pisicilor si cainilor din zonele ce dorim sa le protejam, acesta are un efect maxim si totodata un design minimalist. Dispozitivul v-a tine daunatorii departe de casa, gradina,  foisorul,  podul, garajul sau ..
129,99 RON
Pulbere anti caini,pisici,pasari 200 gr. Pulbere anti caini,pisici,pasari 200 gr.
Nou Lipsa Stoc
Brand: Mondo Verde Model: REP1001
Pulberea anti caini, pisici si pasari REP 1001 este o solutie sub forma de pulbere solubila eficienta in alungarea pasarilor si animalelor domestice precum porumbei, vrabii, caini, pisici. Acesta creand o bariera olfactiva daunatorilor, dar nu foarte perceptibil de oameni. Produsul nu are efecte adv..
72,90 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP71
Solutia pentru eliminarea mirosurilor Smoff este o formulă ecologică exclusivă, gata de utilizare, capabilă să elimine rapid mirosurile neplăcute precum urina de la pisici, câini și alte animale. Produsul nu acoperă mirosurile neplăcute cu alte mirosuri, pur și simplu le elimină, datorită formu..
45,90 RON
Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml. Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml.
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: E410300
ECOVIT - solutie pentru alungarea cainilor si pisicilor. 1000 mlPentru prevenirea câinilor și pisicilor în spații deschise precum ghivece, pereți, intrări și trotuare, porți, grădini, plante, paturi de flori, roți de mașini și în interior precum mobilier, covoare, pături, fotolii și multe altele.Pro..
64,46 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: 70590
Aparat portabil cu lanterna pentru alungarea cainilor Ultrasonic Super Dog Chaser Moduri de functionare : pentru a lumina incontinuu cele 2 LED-uri ale lanternei este necesar sa comutati butonul LIGHT pe pozitia 0 ,- pentru indepartarea cainilor agresivi comutati butonul LIGHT pe pozitia II si..
69,99 RON
Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 60035
Isotronic 60035 - Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR eficient in alungare caini,pisici,iepuri,porci mistreti,caprioare etc. Cum functioneaza dispozitivul pentru alungarea pasarilor si animalelor Isotronic 60035 ? Noul model de dispozitiv impotriva animalelor salbatice va ofera posibilitat..
178,99 RON

Transport gratuit

 Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori  Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori
Lipsa Stoc Cel mai vandut -19 %
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480
Ultrasonic Birds & Animals Away Ultrasonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza ultrasunete si ..
215,00 RON 265,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.57s