Menu
Your Cart

Anti caini si pisici

Transport gratuit

 Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale  Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale
Cel mai vandut -25 %  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480B
Sonic Birds & Animals Away Sonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza sunete ce imita triluri ..
215,00 RON 285,00 RON

Transport gratuit

 Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori  Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori
Cel mai vandut -19 %  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480
Ultrasonic Birds & Animals Away Ultrasonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza ultrasunete si ..
215,00 RON 265,00 RON
Aparat anti caini agresivi Dog Repeller Aparat anti caini agresivi Dog Repeller
Cel mai vandut
Brand: Pest-x-Defend Model: D401
Aparat portabil cu ultrasunete ideal pentru a tine la distanta cainii agresivi.Noul dispozitiv DOG REPELLER este modalitatea cea mai umana, sigura si efectiva de a determina cainii agresivi sa pastreze distanta.Prin emiterea de ultrasunete intense DOG REPELLER ajuta la stabilirea unei zone sigure in..
89,00 RON
Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92015
Aparat cu ultrasunete ce ajuta la dresarea cainilor si pisicilor.Acest dispozitiv emite ultrasunete ( 25 kHz), acestea nu sunt perceptibile de catre om, dar sunt perceptibile de catre caini si pisici.Daca utilizati constat acest dispozitiv, puteti  corecta comportamentul animalutului dumneavoas..
89,99 RON
Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 70630
Aparatul portabil anti caini si pisici Free Mobile este ideal pentru indepartarea pisicilor si cainilor din zonele ce dorim sa le protejam, acesta are un efect maxim si totodata un design minimalist. Dispozitivul v-a tine daunatorii departe de casa, gradina,  foisorul,  podul, garajul sau ..
129,99 RON
Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml. Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml.
Nou Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: E410300
ECOVIT - solutie pentru alungarea cainilor si pisicilor. 1000 mlPentru prevenirea câinilor și pisicilor în spații deschise precum ghivece, pereți, intrări și trotuare, porți, grădini, plante, paturi de flori, roți de mașini și în interior precum mobilier, covoare, pături, fotolii și multe altele.Pro..
64,46 RON
Aparat portabil profesional pentru alungare caini agresivi Aparat portabil profesional pentru alungare caini agresivi
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 236
Aparat profesional pentru alungarea cainilor agresivi Swissinno Dog Repeller.   1.Ce este aparatul anti caini Swissinno Dog Repeller ? Swissinno Dog Repeller este un dispozitiv ce mite ultrasunete cu frecvente intre 23.000 – 27.000Hz. Acest explozie de sunete șocheaza animalul care ..
134,00 RON
Zgarda pentru caini anti latrat Isotronic Zgarda pentru caini anti latrat Isotronic
Lipsa Stoc Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92010
Scapa cu usurinta de latratul excesiv al cainelui tau cu zgarda anti latrat Isotronic! Avem grija de bunastarea ta, dar si de sanatatea cainelui: acest accesoriu este eficient si de mare ajutor pentru tine, insa fara a ii face vreun rau animalului tau de companie.   Modul de functionar..
95,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)