Menu
Your Cart

Pasari de curte

Brand: Casa animalelor Model: ext1_521
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa puilor dupa eclozare. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este mai mica potrivita pentru pui si prepelite. Calitate superioara, origine O..
16,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_465
Adapatoarea de 30 litri pentru pasari adulte (gaini, rate, fazani) este solutia ideala pentru crescatorii ce au un numar de pana la 100 pasari adulte. Este usor de utilizat, functioneaza gravimetric, in mometul in care vasul pozitionat intre cele 3 picioare este golit de pasarile care beau, acesta s..
183,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_456
Adapatoare pentru pui si vanat cu vas de inox..
48,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_222
Adapatoare pui capacitate 1.5 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat di..
13,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_224
Adapatoare cu maner pentru pasari de curte cu capacitate de 10 litri din plastic masiv. Se poate folosi la pui si pasari de curte adulte. Se poate utiliza atat la sol cat si suspendata. Calitate superioara. Permite dozarea cu usurinta a tratamentelor si nu permite contaminarea apei.Ad..
39,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_39
Diametrul : Ø 350 mmCapacitate  15 litriProdus din plastic de inalta calitate.Alimetarea este manuala si se face in modul urmator: Se umple prin desfacerea dopului dotat cu garnitura de pe baza, alimentarea cu apa de la o sursa, insurubarea dopului in pozitia initialala, ampalsarea adapatorii c..
55,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_223
Adapatoare pui capacitate 3 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat..
19,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_37
Adapator cu maner pentru pasari de curte cu capacitate de 5 litri din plastic masiv. Se poate folosi la pui si pasari de curte, recomandata pentru un numar de pana la 30 de pasari adulte. Se poate utiliza atat la sol cat si suspendata. Calitate superioara.Produs din plastic de inalta cali..
30,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_342
Adapatoare de 18L - cu maner, confectionata din materiale de inalta calitate, tratata impotriva razelor ultra violete, cu o durata foarte lunga de utilizare...
95,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_219
Adapatoare pentru pui cu capacitatea de 1.5 litri. Se recomanda utilizarea in primele zile de viata ale puilor, in spatii mici. Se umple usor, prin baza cupolei. Adapatoarea asigura curatenia apei si elimina riscul de contaminari. Culoare cupola transparenta, baza rosie. Fol..
11,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_408
Adapatoare universala atat pentru iepuri si rozatoare, dar si pentru pui de o zi, gaini sau prepelite. Aceasta adapatoare contine suport pentru sticla de maxim 1,5 l care se pozitioneaza cu gura in jos in tavita de plastic, si contine un sistem de prindere pe cusca. Apa se alimenteaza din sticla pe ..
9,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_412
Adapatoare cu suport pentru sticla , confectionat din tabla galvanizata, nu rugineste;simpla si functionala;ideala pentru adaparea iepurilor;se agata pe cusca;asigura un grad ridicat de igiena;sursa de apa cu flaconFolosirea adapatoarelor permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, imp..
9,00 RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
0.63s