Menu
Your Cart

Anti pasari

Transport gratuit

 Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale
Sonic Birds & Animals Away Sonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza sunete ce imita triluri ..
215,00 RON 285,00 RON

Transport gratuit

Aparat anti pasari,grauri,porumbei,vrabii Sonic Bird Chaser
Aparat anti pasari,anti porumbei,anti vrabii,anti grauri,anti ciori,anti pescarusi folosit pentru alungarea pasarilor din jurul locuintelor, din plantatii de vita de vie,livezi cu pomi fructiferi,hale industrial etc.   Cum functioneaza dispozitivul anti pasari Sonic Bird Chaser ? Dispo..
345,00 RON
Aparat cu ultrasunete anti pasari portabil Isotronic Birds Repeller ideal pentru alungarea pasarilor din podul casei sau de pe acoperisul casei. Aparatul  anti pasari portabil functioneaza cu 6 baterii si este ideal pentru a fi folosit pentru alungarea pasarilor din  casa, garaj, podul ..
107,56 RON
Aparat cu ultrasunete mobil conceput pentru alungarea unui spectru larg de pasari precum ,porumbei,vrabii,pescarusi Isotronic US1 70600 Ce este aparatul cu alimentare solara Isotronic US1 70600 ? Aparat mobil, universal, de alungat pasari, cu energie solara, actioneaza impotriva multor specii ..
149,99 RON 169,00 RON
        Super Birdchaser Plus este alimentat cu baterii pentru o utilizare mobilă.  Datorită caracteristicii care nu impune limite de amplasare, dispozitivul de alungare a păsărilor este unul ușor de utilizat, nu necesită întreținere și este economic. Super Birdchaser Plus u..
429,99 RON
Pulberea anti caini, pisici si pasari REP 1001 este o solutie sub forma de pulbere solubila eficienta in alungarea pasarilor si animalelor domestice precum porumbei, vrabii, caini, pisici. Acesta creand o bariera olfactiva daunatorilor, dar nu foarte perceptibil de oameni. Produsul nu are efecte adv..
72,90 RON
Spray ECO pentru alungare porumbei Ecovit, 1000 ml Acest spray este un lichid cu mirosuri naturale.Gata de utilizare.Aplicabil pentru toate suprafețele exterioare care pot fi tratate cu licide. Păsările, în special porumbeii și liliecii, tind să viziteze în mod regulat locuri infectate cu ..
69,99 RON
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
0.23s