Menu
Your Cart

Adapatori si hranitori porumbei

Brand: B-FERMA Model: G10942
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 5L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea fecalelor..
60,49 RON
Brand: B-FERMA Model: G10943
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 8L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea feca..
77,76 RON
Brand: B-FERMA Model: G12007
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE PASARI NIVEL CONSTANT CU PLUTITORAdapatorul pentru pasari cu plutitor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Costructia rotunjita va permite curatarea facila a acestuia. Se alimenteaza de la o sursa de apa cu presiune normala...
26,69 RON
Brand: B-FERMA Model: 10937
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE ECO PASARI 3L CU PICIOAREAdapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea feca..
48,18 RON
Brand: B-FERMA Model: G10919
DENUMIRE PRODUSADAPATOARE PASARI GAUN 1LAdapatorul pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea fecalelor in hrana sau apa si ap..
20,89 RON
Brand: B-PET Model: 88313111
DENUMIREA PRODUSULUIADAPTOR PORUMBEI - ACCESORII PORUMBEI CUSTIAdapator plastic: plastic pentru porumbei 1L sau 2L; Material plastic, non-toxic pentru animale.Produs in UE.Ambalaj: 1 buc /pachet. ..
27,77 RON
Brand: B-PET Model: 88313121
DENUMIREA PRODUSULUIADAPATOR PORUMBEI Adapator plastic pentru porumbei la 2L. Material plastic, non-toxic pentru animale.Produs in UE.Ambalaj: 1 buc /pachet. ..
39,34 RON
Brand: B-FERMA Model: G11605
DENUMIREA PRODUSULUIHRANITOARE LINIARA GAUN VERDEHranitoare (adapatoare) ideala pentru pasari, in special pui.Din material plastic non-toxic pentru animale, este prevazuta cu un gratar rabatabil usor de curatat, bun protector pentru prevenirea raspandirii hranei. Aceste hranitori sunt foarte utile s..
30,60 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)