Menu
Your Cart

Jucarii

Brand: B-PET Model: VT2140
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE ADIDASCaracteristici: - Este o jucarie pentu caini , de forma unui adidas, din vinil, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din vinil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii ..
12,99 RON
Brand: FLAMINGO Model: 504003
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARII ANIMALE MICI DIN VINYL CU BUMBACJucaria satisface instinctul de prada al  pisicii in conditii de siguranta, si cu nici o mizerie. Aceasta va permite pisicii tale posibilitatea de a ramane ocupata de vanatoare.Jucaria este perfecta pentru stimularea mentala si fizica pastr..
14,99 RON
Brand: B-PET Model: VT2037
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE ARICI MARE Caracteristici: - Este o jucarie pentu caini ,din vinil, imprimeuri vesele, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din vinil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii..
15,30 RON
Brand: B-PET Model: VT2039
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE ARICI MICCaracteristici: - Este o jucarie pentu caini , din vinil, imprimeuri vesele, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din vinil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii ..
15,90 RON
Brand: FLAMINGO Model: 517029
DENUMIREA PRODUSULUIJUCARIE BAZOOKA CU MINGI DE TENISJucarie bazooka pentru dresaj caini...
208,64 RON
Brand: B-PET Model: RT210589 BLUE
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE CU DOUA MINGIJucarie haioasa care prin forma si culoare trezeste buna dispozitie atat pentru catel cat si pentru stapan.Stimuleaza interesul catelului, este usor antrenat la joaca. Reduce stresul in momentele in care cainele ramane singur acasa.Usor de igienizat...
20,00 RON
Brand: B-PET Model: RT4225
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC  FUNIE CU 2 MINGI.Caracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din textil.- Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in conditii de siguranta.- Textilul este un materia..
23,99 RON
Brand: B-PET Model: RT4220
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC MINGE Caracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din material textil emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in condit..
13,59 RON
Brand: B-PET Model: RT4221
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC SIMPLACaracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din material textil.- Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in conditii de siguranta.- Textilul este un material u..
12,81 RON
Brand: B-PET Model: RT4222
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC STRIATII Caracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din material textil.- Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii in conditii de siguranta.- Textilul este un materia..
12,49 RON
Brand: B-PET Model: RT4302
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC FRISBI ALBASTRACaracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din material textil, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.-Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii ..
13,12 RON
Brand: B-PET Model: RT4301
DENUMIREA PRODUSULUI JUCARIE BBC FRISBI GALBENACaracteristici: - Este o jucarie pentu caini, din material textil, emite sunete sub presiunea dintilor cainelui.- Robusta si rezistenta jucaria din textil este fabricata din materiale non-toxice asigurand animalului dumneavoastra de companie distractii ..
13,12 RON
Afişare 1 - 12 din 113 (10 pagini)