Menu
Your Cart

GOLOSI

Brand: GOLOSI Model: 27800R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT INDOOR 20 KGHrana completa pentru pisici sterilizate cu carne de pui, somon și orez. Specific pentru pisica sedentară care duce o viață domestică și /sau sterilizată.Puiul și somonul sunt o sursă bogată de aminoacizi pentru reducerea de calculi urinari si ajută la menț..
474,86 RON
Brand: GOLOSI Model: 27756R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT INDOOR 7,5 KGHrana completa pentru pisici sterilizate cu carne de pui, somon și orez. Specific pentru pisica sedentară care duce o viață domestică și /sau sterilizată.Puiul și somonul sunt o sursă bogată de aminoacizi pentru reducerea de calculi urinari si ajută la men..
178,80 RON
Brand: GOLOSI Model: 31463R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT KITTEN PUI SI OREZ 20 KGHrana completa cu pui si orez pentru puii de pisica de la 1 la 12 luni.Golosi Cat Kitten este un aliment specific pentru puii de pisica de la 1 la 12 luni, care au nevoie de o hrana usoara, dar bogata, pentru o crestere sanatoasa si echilibrata...
537,79 RON
Brand: GOLOSI Model: 27787R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT PUI SI CURCAN 20 kg Hrana completa pentru pisici, cu pui, curcan si orez.Golosi Cat Pui si Curcan, este o hrană extrem de gustoasă grație amestecului de carne albă care respectă natura și nevoile pisicii, oferind proteine de calitate superioara. Forma și consistența cr..
474,86 RON
Brand: GOLOSI Model: 27732R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT PUI SI CURCAN 7,5 kg Hrana completa pentru pisici, cu pui, curcan si orez.Golosi Cat Pui si Curcan, este o hrană extrem de gustoasă grație amestecului de carne albă care respectă natura și nevoile pisicii, oferind proteine de calitate superioara. Forma și consistența c..
180,22 RON
Brand: GOLOSI Model: 32606R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT STERILIZAT 20KG Hrana completă cu pui si orez, pentru pisici sterilizate cu gusturi dificile.Golosi Cat Sterilizat, este o hrană specifică pentru pisicile sterilizate care au o mare nevoie de energie. Puiul este ușor digerabil,  extrem de gustos, ideal și pentru pisici..
566,40 RON
Brand: GOLOSI Model: 27794R
DENUMIREA PRODUSULUI GOLOSI CAT TON SI SOMON 20 KGHrana completa pentru pisici cu ton, somon și orez.Golosi Cat Ton & Somon, este o mancare gustoasă și ofera o buna digerare gratie includerii proteinelor din pește cu un profil ridicat de aminoacizi.Prebioticele FOS favorizeaza asimilarea corectă a n..
474,86 RON
Brand: GOLOSI Model: 27749R
DENUMIREA PRODUSULUI GOLOSI CAT TON SI SOMON 7,5 KGHrana completa pentru pisici cu ton, somon și orez.Golosi Cat Ton & Somon, este o mancare gustoasă și ofera o buna digerare gratie includerii proteinelor din pește cu un profil ridicat de aminoacizi.Prebioticele FOS favorizeaza asimilarea corectă a ..
167,36 RON
Brand: GOLOSI Model: 27763R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI TRI MIX 20 KGAliment complet pentru pisici avand in compozitie pui, carne de vită și orez.Golosi Cat Tri Mix este o hrană extrem de gustoasă datorită amestecului de carne albă și roșie bogata in aminoacizi prețioși, utili pentru menținerea tonusului muscular si  o vitalita..
474,86 RON
Brand: GOLOSI Model: 27718R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI TRI MIX 7,5 KGAliment complet pentru pisici avand in compozitie pui, carne de vită și orez.Golosi Tri Mix este o hrană extrem de gustoasă datorită amestecului de carne albă și roșie bogata in aminoacizi prețioși, utili pentru menținerea tonusului muscular si  o vitalitate ..
180,22 RON
Brand: GOLOSI Model: 27770R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT VITA SI OREZ 20 KGAliment complet pentru pisici, cu carne de vită și orez.Golosi Cat Vita si Orez este o hrana ideala pentru pisica, una dintre cele mai rafinate, prin aportul de carne de vită, avand proteina de inalta calitate usor digerabila si asimilabila, care resp..
474,86 RON
Brand: GOLOSI Model: 27725R
DENUMIREA PRODUSULUIGOLOSI CAT VITA SI OREZ 7,5 KGAliment complet pentru pisici, cu carne de vită și orez.Golosi Cat Vita si Orez este o hrana ideala pentru pisica, una dintre cele mai rafinate, prin aportul de carne de vită, avand proteina de inalta calitate usor digerabila si asimilabila, care res..
177,36 RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)