Menu
Your Cart

Capcane mecanice

Brand: Casa animalelor Model: CAPC/2INTR/66/15/20/M
Capcana ecologica pentru rozatoare si animale mici greu de capturat, prevazut cu doua intrari, cu pedala, confectionata din plasa de sarma galvanizata. Foarte eficienta atat de expus in interior cat si in exterior. Prevazut cu manere.Dimensiuni: L= 66 cm l=15 cm h=20 cm..
142,80 RON
Brand: Casa animalelor Model: CAPC/2INTR/100/15/20/M
Capcana ecologica pentru rozatoare si animale mici greu de capturat, prevazut cu doua intrari, cu pedala, confectionata din plasa de sarma galvanizata. Foarte eficienta atat de expus in interior cat si in exterior.Prevazut cu manere. Dimensiuni: L= 100 cm l=15 cm h=20 cm..
165,00 RON
Capcana pentru prins soareci KIL RATZ Capcana pentru prins soareci KIL RATZ
Cel mai vandut
Brand: Casa animalelor Model: CAPC/ROZ/30/M
 Capcana de soareci special din plasa de sarma. Foarte utila pentru casa.      Ca si momeala se pot utiliza bucati de mancare (ex: bucatele de carnat prajit, branza tare, cascaval, cremwusti prajit, carne cruda sau prajita etc...).       Dim..
45,00 RON
Capcana pentru soareci si sobolani Kill Ratz / 60 cm Capcana pentru soareci si sobolani Kill Ratz / 60 cm
Cel mai vandut
Brand: Casa animalelor Model: CAPC/ROZ/60/M
Capcana pentru animale de talie mica, confectionata din plasa zincata,ideala pentru a prinde soarecii si sobolanii din gospodarie. Aceasta capcana este prevazuta cu arc pentru a  fi imposibil de deschis de animal, si in acelas timp este mult mai rapida la capturare. Dimensiuni: &nb..
65,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)