Menu
Your Cart

Hrana

DENUMIREA PRODUSULUICHICOPEE CLASSIC NATURE LINE PUPPY LAMB&RICE 2KGPENTRU CRESTEREA PUILOR (..
38,82 RON
DENUMIREA PRODUSULUI GOLOSI DOG BABY MINI 2KG. Hrana completa cu pui si orez pentru catelusi de la 1 la 10 luni.Golosi Baby mini este mâncarea specifică pentru cateii mici, de la 1 la 10 luni, care se confruntă cu faza delicată de înțărcare. Carnea de Pui ușor digerabila, este bine aleasa pentru un ..
27,30 RON
DENUMIREA PRODUSULUIGENESIS DOG PURE CANADA BLUE OCEAN 11,79 KGPentru câinii adulți:Reteta noastra Genesis Pure Canada Blue Ocean conține combinația perfectă de hering proaspăt sălbatic și somon proaspăt pentru a oferi cainelui acizii grasi omega-3 necesari pentru a promova o acoperire incredibil de..
309,79 RON
DENUMIREA PRODUSULUIGENESIS DOG PURE CANADA GRAND PRAIRIEPentru câinii adulți:Genesis Pure Canada Grand Prairie este pentru acei câini cu papile gustative mai selective. Selecția noastră de carne de bivol proaspătă, prepelița proaspătă și de pui proaspat cu siguranta incanta papilele gustative ale c..
309,79 RON
DENUMIREA PRODUSULUIGENESIS DOG PURE CANADA DEEP CANYON Pentru câinii adulți:Genesis Pure Canada Deep Canyon este produsul perfect pentru a face tranziția la câinele mai mare, de la hrana pentru catelus, Genesis Pure Canada Green Highland.Cainele tau iubeste deja profilurile de arome unice ale noast..
309,79 RON
DENUMIREA PODUSULUIGENESIS DOG PURE CANADA GREEN HIGHLAND PUPPYPentru câini în creștere:Genesis Pure Canada Green Highland este o dieta bazata pe proteine pentru câini tineri (0-12 luni). Amestecul unic de proteine de cea mai inalta calitate sprijina dezvoltarea musculara si colostrul adăugat ajută ..
338,66 RON
DENUMIREA PRODUSULUIGENESIS DOG PURE CANADA WILD TUNDRA SOFTDescriere:Genesis Pure Canada Wild Tundra este foarte unic, deoarece este produsul  semi-umed, cu un conținut de umiditate de 18%.  Aceasta reteta a fost creata pentru acei caini care prefera o textură mai moale a crochetelor.Ne-am asigurat..
338,66 RON
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET DIABETIC 400 GProlife Diabetic este o hrana complet dietetica, specifica pentru cainii afectati de diabetul zaharat. Absenta carbohidratilor ajuta la controlul nivelului de glucoză din sânge. Aportul de L-carnitină ajută la menținerea masei musculare și arde grăsi..
21,02 RON
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET HEPATICProlife hepatic este un aliment complet dietetic pentru cainii care sufera de insuficienta hepatica cronica.Aportul redus de cupru ajută la reducerea acumulării la nivel hepatic.Proteinele de înaltă calitate, carbohidrați și acizi grași foarte digerabili re..
21,02 RON
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET HYPOALLERGENIC – conservă 400 gr.Este o hrană dietetică, pentru câini hipersensibili sau cu intoleranță la ingrediente și substanțe nutritive.Carnea de mistreț proaspătă, este o sursă de proteine de înaltă calitate, cu un conținut redus de grăsimi.Acizii grași aju..
22,32 RON
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET INTESTINAL 400GREste o hrana completa, dietetica, specifica pentru cainii care prezinta boli gastro - intestinale. Datorita ingredientelor cu digerabilitate ridicata, prebioticele FOS și MOS, bioflavonoide, nivelurile crescute de electroliți, ajuta la reglarea tra..
22,32 RON
DENUMIREA PRODUSULUIPROLIFE DOG VET OBESITY 400 GRProlife Obesity este un aliment dietetic complet, conceput pentru câini supraponderali sau obezi.Se recomandă în special pentru a ajuta la reducerea excesului de greutate corporala,  cu niveluri scazute energie, niveluri adecvate de vitamine, mineral..
19,55 RON
Afişare 1 - 12 din 152 (13 pagini)
0.24s