Menu
Your Cart

Casa animalelor

Brand: Casa animalelor Model: AD/CUPA/FILET/2028
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa a puilor, prepelitelor sau gainilor. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este larga potrivita pentru orice pasare. Calitate superioara, o..
13,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_521
Cupa adapare este ideala pentru sursa de apa puilor dupa eclozare. Este din plastic rezistent si se infileteaza usor, acest tip de prindere se potriveste pe orice tip de plasa si se monteaza foarte usor. Cupa de adaparea este mai mica potrivita pentru pui si prepelite. Calitate superioara, origine O..
16,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_131
 Adapatoare pentru iepuri cu niplu atasabil pe cusca, cu capacitate de 0,5L. Se prinde foarte usor pe cusca, avand acces la alimentarea cu apa prin ridicarea unui capac. Apa din acest adapator nu se poate contamina cu dejectii si va usureaza foarte mult intretinerea...
20,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_465
Adapatoarea de 30 litri pentru pasari adulte (gaini, rate, fazani) este solutia ideala pentru crescatorii ce au un numar de pana la 100 pasari adulte. Este usor de utilizat, functioneaza gravimetric, in mometul in care vasul pozitionat intre cele 3 picioare este golit de pasarile care beau, acesta s..
183,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_456
Adapatoare pentru pui si vanat cu vas de inox..
48,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_198
Bautor/Adapator belgian, rezistent la condițiile meteorologice, fabricat din plastic. Are un acoperiș retractabil pentru un acces ușor pentru băut și de curățare, guri de aerisire laterale conturate netede. Se mai poate folosi pentru alimentare cu nisip. Dimensiuni: fi19x20cm Capacitate: 1L ..
15,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_199
Adapator  cu o capacitate de 2 L, belgian, rezistent la condițiile meteorologice, fabricat din plastic. Are un acoperiș retractabil pentru un acces ușor pentru băut și de curățare, guri de aerisire laterale conturate netede.       Dimensiuni: fi24x28cm Capacitate: 2L..
19,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_277
• confectionata din fonta plastificata • cu clapeta din inox• conexiune femimina ½ ”din partea de sus si de jos• apa curge calm prin supapa, fara a stropi• se fixeaza in 4 orificii• sunt necesare 2 suporturi pentru fixare pe conducta 1 ½ ” – 2”• compatibila cu sistemele de incalzire • dimensiu..
195,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_222
Adapatoare pui capacitate 1.5 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat di..
13,50 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_224
Adapatoare cu maner pentru pasari de curte cu capacitate de 10 litri din plastic masiv. Se poate folosi la pui si pasari de curte adulte. Se poate utiliza atat la sol cat si suspendata. Calitate superioara. Permite dozarea cu usurinta a tratamentelor si nu permite contaminarea apei.Ad..
39,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_39
Diametrul : Ø 350 mmCapacitate  15 litriProdus din plastic de inalta calitate.Alimetarea este manuala si se face in modul urmator: Se umple prin desfacerea dopului dotat cu garnitura de pe baza, alimentarea cu apa de la o sursa, insurubarea dopului in pozitia initialala, ampalsarea adapatorii c..
55,00 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_223
Adapatoare pui capacitate 3 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat..
19,50 RON
Afişare 1 - 12 din 102 (9 pagini)
0.58s