Menu
Your Cart

Pietris / nisip

Brand: FLAMINGO Model: 403748
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO ALB Aspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate fi folosit..
10,16 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400714
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO ALB  Aspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate fi folosi..
9,65 RON
Brand: FLAMINGO Model: 405227
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO ALB-BEJ Aspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate fi fol..
49,26 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400686
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO ALB NEGRU 1 KG Aspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate..
13,23 RON
Brand: FLAMINGO Model: 403801
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO CREM FIN 2,5 KGAspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate..
51,27 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400426
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO CRISTAL 2,5 KGAspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate ..
12,12 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410087
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO CURCUBEU MIX NEON 1 KGMix de pietre colorate pentru acvariu. Realizeaza substraturi colorate atat in acvariu cat si in ghivece cu flori, amenajari florale, gradini, jardiniere, etc.Mix de culori placute si spectaculoase pentru un plus de culoare acolo unde sunt..
15,78 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400431
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO GALBEN NEON 1 KGMix de pietre colorate pentru acvariu. Realizeaza substraturi colorate atat in acvariu cat si in ghivece cu flori, amenajari florale, gradini, jardiniere, etc.Mix de culori placute si spectaculoase pentru un plus de culoare acolo unde sunt folos..
13,83 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400654
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO MOZAIC GRI-NEGRU 4 KGAspect deosebit in acvariu. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate fi folosi..
42,36 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400312
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO NATURE 8 KGAspect deosebit in acvariu si 100% natural. Poate delimita anumite zone, sau anumite plante in acvariile plantate. Nu influenteaza sau modifica parametrii apei. Special selectat pentru folosirea in acvariu. Colectat din mediu fara poluanti. Poate fi ..
46,23 RON
Brand: FLAMINGO Model: 400651
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACVARIU FLAMINGO NEPTUNUS ALBASTRU-NEGRU-GRI 4 KGSubstrat multicolor, natural sub formă de pietriş pentru acvarii 3-5 mm.Asigură aspectul decorativ al aranjamentului acvaristic.Nu afectează parametrii apei din acvariu.Prezentare ambalaj:Punga plastic de 4 kg...
42,36 RON
Brand: FLAMINGO Model: 410086
DENUMIREA PRODUSULUINISIP ACV FLAMINGO ROSU NEON 1 KG 4-7 MMMix de pietre colorate pentru acvariu. Realizeaza substraturi colorate atat in acvariu cat si in ghivece cu flori, amenajari florale, gradini, jardiniere, etc.Mix de culori placute si spectaculoase pentru un plus de culoare acolo unde sunt ..
13,83 RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
0.61s