Menu
Your Cart

Anti gandaci

 Set 2 aparate pest repeller RIOOEX QUAD  Set 2 aparate pest repeller RIOOEX QUAD
Cel mai vandut -50 %  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 2xRQ
Set 2 x Aparate pest repeller Riooex Quad pentru combaterea daunatorilor .Aparatul dispune de un sistem cu ultrasunete ce combate daunatori precum gandaci, soareci si sobolani.Aparatul nu este daunator pentru animalele de companie.Specificatii : AC 220VNon ToxicMaterial Plastic...
89,99 RON 179,99 RON
 Ultrasonic Pest repeller - Aparat cu ultrasunete anti rozatoare,soareci,sobolani  Ultrasonic Pest repeller - Aparat cu ultrasunete anti rozatoare,soareci,sobolani
Cel mai vandut -22 %  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: 213
Ultrasonic Pest repeller este eficient în controlul șoarecilor, șobolanilor, țânțarilor, gândacilor, puricilor, muștelor, greierilor, inserctelor argintii, gândacilor de apă, moliilor, furnicilor și majorității altor dăunători comuni. Cercetările de laborator au aratat că undele sonore ultr..
65,00 RON 83,30 RON
5 in 1 Pest Repeller -aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare 5 in 1 Pest Repeller -aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare
Cel mai vandut -15 %
Brand: Pest-x-Defend Model: B218
Pest Repeller-ul 5 in 1, electromagnetic și cu ultrasunete, adoptă mijloace de înaltă tehnologie, poate produce un tip extrem de special de unde electromagnetice de frecvență foarte joasă, transmiterea prin însăși componenta sa blast-off și cablul de alimentare, stimulează în mod eficient sistem..
115,00 RON 135,00 RON
Aparat anti rozatoare cu unghi de 360° - Triple Rodent Repeller Aparat anti rozatoare cu unghi de 360° - Triple Rodent Repeller
Cel mai vandut  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: VS-361N
Aparat anti rozatoare cu unghi de 360 grade - Triple Rodent Repeller ideal pentru combaterea rozatoarelor precum soareci si sobolani pe o suprafata de 550 mp.Aparat cu ultrasunete profesional conceput pentru a alunga soareci, sobolani si veverite. Aparatul afecteaza sistemul nervos al daunatorilor o..
164,99 RON
Aparat anti soareci, sobolani, aparat cu ultrasunete anti rozatoare,insecte taratoare,anti gandaci Dual Pest Repeller Aparat anti soareci, sobolani, aparat cu ultrasunete anti rozatoare,insecte taratoare,anti gandaci Dual Pest Repeller
Cel mai vandut -21 %
Brand: Pest-x-Defend Model: 219
Acest dispozitiv este eficient în controlul șoarecilor, șobolanilor, gândacilor, puricilor, muștelor, greierilor, gândacilor argintii, gândacilor de apă, moliilor, furnicilor și majorității altor dăunători comuni. Cercetările de laborator au arătat că undele sonore ultrasonice atacă sisteme..
76,00 RON 96,00 RON
Capcana pentru gandaci 6/set Capcana pentru gandaci 6/set
Nou Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R904F
Capcana pentru gandaci Magnum Gel este una dintre cele mai bune solutii pentru eliminarea tuturor tipurilor de gandaci din locuinta.- Contine momeala proaspata, mult mai apetisanta si atractiva, in comparatie cu capcanele conventionale cu momeala uscata.- Capcana are un design special conceput pentr..
28,94 RON
Gel insecticid pentru combaterea gandacilor Foval Gel 20g. Gel insecticid pentru combaterea gandacilor Foval Gel 20g.
Nou Cel mai vandut  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: VK96038
FOVAL GEL - este un insecticid eficient gata de utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. FOVAL GEL - este  uşor de utilizat, se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). E..
42,84 RON
Gel insecticid pentru combaterea gandacilor Foval Gel 35g. Gel insecticid pentru combaterea gandacilor Foval Gel 35g.
Cel mai vandut  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: VK96039
FOVAL GEL - este un insecticid eficient gata de utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. FOVAL GEL - este  uşor de utilizat, se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). E..
60,00 RON
Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096 Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096
Cel mai vandut  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: I8096
Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096ADDICT® GEL este o momeală insecticidă de uz profesional pentru combaterea gândacilor. Bazat pe Dinotefuran, noua substanță activă de referință, efectul său de șoc este redutabil.SUBSTANTA ACTIVA2% DinotefuranEfect ulu..
165,00 RON
Magnum Gel anti gandaci 5g. Magnum Gel anti gandaci 5g.
Nou Cel mai vandut  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R930F
Magnum Gel pentru combaterea gandacilor este cel mai eficient mod pentru eliminarea gandacilor din locuinte,spatii de depozitare, terase, restaurante etc.- Contine momeala proaspata, mult mai apetisanta si atractiva, in comparatie cu capcanele conventionale cu momeala uscata.Un produs de uz domestic..
29,99 RON
Magnum Gel pentru eliminarea gandacilor 40g. Magnum Gel pentru eliminarea gandacilor 40g.
Nou  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: Q287
Magnum Gel 40 grame. pentru eliminarea gandacilor este cel mai eficient mod pentru eliminarea gandacilor din locuinte,spatii de depozitare, terase, restaurante etc.- Contine momeala proaspata, mult mai apetisanta si atractiva, in comparatie cu capcanele conventionale cu momeala uscata.Un produs de u..
89,99 RON
Solutie BIO impotriva gandacului de colorado 50 gr. Solutie BIO impotriva gandacului de colorado 50 gr.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 330025126
Homevo impotriva gandacului de Colorado este un produs natural, sub formă de pulbere care combate Gândacul din Colorado.Mod de folosire: conținutul unui plic se dizolvă în 2 L de apă, se agită bine și se pulverizează pe plante. Se recomandă sa se efectueze minim 3 tratamente consecutive la un i..
11,90 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)