Menu
Your Cart

Capcane animale

Brand: KERBL Model: K299790
DENUMIREA PRODUSULUI:BANDĂ ADEZIVĂ MUȘTE ROLA 10MBanda adezivă pentru muște este o capcană cu lipici pentru controlul muștelor și insectelor zburătoare.100% NON-TOXIC.Potrivită pentru utilizare în grajduri, încăperi de muls, case.Prevăzută cu șnur pentru agățare.La utilizare, se desfășoară doar dime..
55,34 RON
Model: ADFTR
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA MULTICAPTURA METALICADescriere:Este o capcană pentru capturare multiplă, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul său dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Partea superioară a capcanei est..
37,49 RON
Brand: GEA Model: P-02019 2/set
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA ADEZIV CARTE 2 BUC/SETCARACTERISTICI TEHNICE:CAPCANA CARTE este un dispozitiv de monitorizare sub forma de carte.Se compune din:- Carton;- Adeziv care rămâne neschimbat chiar și la temperaturi scăzute, asigurând captarea rozatoarelor indiferent de condițiile de mediu. Car..
18,87 RON
Brand: Casa animalelor Model: ext1_95
Capcana ecologică cu doua intrări și compartiment pentru momeala vie.Foarte eficienta pentru animalele greu de capturat: vidra, jder, dihor, sau pisici, Confecționată din plasa de sarma galvanizată. Dacă nu se dorește folosirea momelii vii se pot deschide ambele uși și separatorul și ..
265,00 RON
Capcană animale cu o intrare, 75x40x40 cm Capcană animale cu o intrare, 75x40x40 cm
Cel mai vandut
Brand: Casa animalelor Model: CAPC/MICA/75/M
Capcana ecologică cu doua intrări și compartiment pentru momeala vie.Foarte eficienta pentru animalele greu de capturat: vidra, jder, dihor, sau pisici, Confecționată din plasa de sarma galvanizată. Dacă nu se dorește folosirea momelii vii se pot deschide ambele uși și separatorul și ..
217,00 RON
Model: P-04017
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA ANOBIIDI TRAPCapcane  Anobiidi TRAP , capcane adezive pentru monitorizare molii.Este o capcana pentru moliile de alimente. Aceasta foloseste un atractant cu feromoni specific moliilor de alimente (Plodia Ephestia), acestea fiind atrase foarte usor catre suprafata adeziva...
29,01 RON
Model: P-02017
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA CARTON CU ADEZIV ULTRA STOPDescriere:Capcana din carton pe baza de adeziv aromatizat.Este o capcana adeziva pentru monitorizarea si controlul insectelor zburatoare. Capcana  este acoperita cu un adeziv de calitate superioara si este fabricata din plastic de inalta calitat..
3,93 RON
Model: P-02001
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA CU ADEZIV TOPI STOPDescriere:Capcana din carton cu adeziv cu aroma specifica, pentru rozatoare mici.Este o capcana adeziva pentru monitorizarea si controlul insectelor zburatoare. Capcana  este acoperita cu un adeziv de calitate superioara si este fabricata din plastic de..
3,75 RON
Capcana cu feromoni pentru plosnite Capcana cu feromoni pentru plosnite
Cel mai vandut
Model: P-04179
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA CU FEROMONI PENTRU PLOSNITEDispozitiv de monitorizare pentru a detecta prezența Cimex lectularius (plosnitelor).Dispozitiv pentru  o monitorizare regulată a dăunătorilor într-un anumit mediu pentru o perioadă de timpul definit.CARACTERISTICI TEHNICE:Sistemul de urmărire I..
6,80 RON
Model: P-04078
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA EASY TRAPEste o capcana adeziva pentru monitorizarea si controlul insectelor (moliilor). Capcana este acoperita cu un adeziv de calitate superioara si este fabricata din plastic de inalta calitate. Este special conceputa pentru capturarea insectelor, acestea sunt atrase p..
13,92 RON
Model: P-04013
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA GANDACI SCAR4TRAP CU GELDenumire produs: SCAR4TRAP Descriere:Capcana pentru monitorizarea gândacilor SCARATRAP 4 / L: germanica Blattella (gândacul de bucatarie Blattella, spitale, etc.), Blatta orientalis (Cockroach negru sau alb, gandacul de bucatarie sau de locuințe ve..
3,93 RON
Model: P-04147
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA GEOTRAP - GELDescriere:Tableta pentru gândaci este un produs utilizat pentru monitorizarea și capturarea gândacilor.Este indicat pentru capturarea următoarelor specii de gândaci: Germanica Blattella (gândacul gri de bucatarii si spitale Blattella) Blatta orientalis (gânda..
3,93 RON
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)
0.53s