Menu
Your Cart

Adapatoare cu maner pentru pasari, 1,5 litri, model combo

Adapatoare cu maner pentru pasari, 1,5 litri, model combo
Adapatoare cu maner pentru pasari, 1,5 litri, model combo
13,50 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Joi, 02 Mai - Vineri, 03 Mai

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Adapatoare pui capacitate 1.5 litri ideal pentru pui de gaina, curca, bibilici, rate si altele. Se alimenteaza foarte rapid si usor, permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, nu se poate rasturna si este foarte igienic. Forma conica nu permita puilor sa stea pe ele. Produs de calitate fabricat din plastic cu o rezistenta si densitata mare. 

Accesul la apa la pasari trebuie facilizat prin utilizarea unor adapatori corespunzatoare. Folosirea acestor adapatoare permite dozarea cu usurinta a tratamentelor, impiedica udarea spatiului destinat pasarilor cat si rasturnarea recipientului. Datorita manerului adapatoarea se poate folosi atat suspendat cat si la sol. Forma conica nu permite puilor sa stea pe adapatoare, astfel nu permite murdarirea si contaminarea apei, intreg proces de adapare decurge  mau usor si igienic. Adapatorile sunt translucide deci se paote observa cu usurinta nivelui apei. Pentru a fi umplute cu apa trebuie despartita cupola alba de farfurile prin desfiletare, se umple cupola cu apa si apoi pusa farfuria peste, se infileteaza si se intoarce. Este un produs fabricat din plastic rezistent cu densitate foarte mare.

Spune-ti opinia

0.52s