Menu
Your Cart

URBAN DOG ITALY

Brand: URBAN DOG ITALY Model: B30M-4006
Util pentru îmbunătățirea condițiilor de uscăciune a pernuțelor membrelor atât vara, cât și iarna, pe cotul câinelui calos, în caz de pliu nazal brahicefalic, sau potențiale pliuri ale pielii și iritații între degete.ACȚIUNE CALMANTĂ ȘI PROTECTOARE - Bogat în unt de shea și ulei de avocadoIngredient..
49,80 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: FL1M-0003
Parfumul Urban Dog pentru Păr Lung conferă blănii strălucire și miros blând de căpșuni și lapte. Ascunde mirosul neplăcut și, în același timp, nu deranjează mirosul câinelui.Pentru producție se folosesc numai cele mai sigure și de înaltă calitate ingrediente. Produsele nu conțin OMG, parafine, parab..
40,86 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: FL1M-0001
Parfumul Urban Dog pentru Păr Scurt oferă blănii luciu și miros gustos de nucă de cocos și piersică. Ascunde mirosul neplăcut și, în același timp, nu deranjează mirosul câinelui.Pentru producție se folosesc numai cele mai sigure și de înaltă calitate ingrediente. Produsele nu conțin OMG, parafine, p..
40,86 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-4000
Șamponul Urban Care 01-Mico ajută la curățarea cu grijă a pielii dacă există micoză, căpușe și leziuni la suprafață. Șamponul facilitează refacerea pielii și menține protecția naturală împotriva paraziților. Oferă moliciune și miros plăcut blănii. Potrivit pentru toate rasele.Substante active:Bigulc..
66,95 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-4002
Șamponul Urban Care 02-Derma este potrivit pentru îngrijirea pielii cu iritații, roșeață, precum și peeling excesiv. Un amestec special de substanțe active și uleiuri esențiale ajută la menținerea sănătății naturale a pielii prin păstrarea proprietăților peliculei hidrolipidice protectoare. Contraca..
60,51 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-4004
Șamponul Urban Care 03-Sebo reduce mâncărimea și excesul de grăsime de la nivelul pielii câinelui. Compoziția șamponului ajută la evitarea formării excesive a sebumului și a transpirației, reduce roșeața, calmează și întărește proprietățile protectoare ale peliculei hidrolipidice naturale.Substante ..
60,51 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-4005
Șamponul hidratant Urban Care 04-Hydra este ideal pentru îngrijirea pielii uscate, deshidratate și sensibile. Ajută la restabilirea echilibrului hidric al pielii, ajută la protejarea acesteia de uscăciune și reduce roșeața. Face blana moale și strălucitoare.Substante active:Proteine din mătase: hidr..
60,51 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-3000
Șamponul Urban Dog 2-in-1 pentru Păr Lung simplifică descâlcirea și facilitează întărirea rădăcinilor datorită substanțelor tensioactive și keratinei din compoziția sa. Ca rezultat, blana devine moale, ușor de periat, puternică și solidă, ceea ce este foarte important în îngrijirea raselor cu păr lu..
52,67 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: SH2M-2000
Șamponul nutritiv Urban Dog 2-in-1 pentru Păr Scurt este special creat pentru curățarea regulată și catifelarea blănii. Este compus din uleiuri hrănitoare de nucă de cocos și piersici, care împreună cu polimerii conferă moliciune și volum blanii. Șamponul este potrivit în special raselor cu păr scur..
52,67 RON
Brand: URBAN DOG ITALY Model: ICE-6502
Șamponul Urban Dog 2-in-1 Ice White pentru Blană Albă îndepărtează culoarea galbenă, conferă luminozitate și miros plăcut blănii. Formula sa cu pH echilibrat și stabilizat facilitează curățarea blândă, care nu afectează structura pielii. Pentru producție se folosesc numai cele mai sigure și de înalt..
66,95 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.49s