Menu
Your Cart

ROKUS

Brand: ROKUS Model: CNSD2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU CÂINI SENIORI ROKUS CONSERVĂ PUI ÎN SOS 415GRRețetă special creată pentru o alimentație corectă și completă a câinelui dvs.Conține vitamine și minerale necesare sănătății câinelui dvs.Hrană completă pentru câini adulți cu bucăți de carne de pui și somon în sos, delicioase, ce sati..
4,55 RON
Brand: ROKUS Model: LRAD2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU CÂINI ROKUS CONSERVĂ FICAT ÎN SOS 415GRRețetă special creată pentru o alimentație corectă și completă a câinelui dvs.Conține vitamine și minerale necesare sănătății câinelui dvs.Hrană completă pentru câini adulți cu bucăți de carne și ficat în sos, delicioase, ce satisfac gusturil..
4,77 RON
Brand: ROKUS Model: HTAD2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU CÂINI ROKUS CONSERVĂ INIMĂ ÎN SOS 415GRRețetă special creată pentru o alimentație corectă și completă a câinelui dvs.Conține vitamine și minerale necesare sănătății câinelui dvs.Hrană completă pentru câini adulți cu bucăți de carne și inimă în sos, delicioase, ce satisfac gusturil..
4,55 RON
Brand: ROKUS Model: VSAD2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU CÂINI ROKUS CONSERVĂ LEGUME ÎN SOS 415GRRețetă special creată pentru o alimentație corectă și completă a câinelui dvs.Conține vitamine și minerale necesare sănătății câinelui dvs.Hrană completă pentru câini adulți cu bucăți de carne și ficat în sos, delicioase, ce satisfac gusturi..
4,55 RON
Brand: ROKUS Model: CNSC2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU PISICI SENIOARE ROKUS CONSERVĂ PUI ÎN SOS 415GRRețetă special creată pentru o alimentație corectă și completă a pisicuței dvs.Conține vitamine și minerale necesare sănătății pisicuței dvs.Hrană completă pentru pisici adulte cu bucăți de carne de pui și somon în sos, delicioase, ce..
4,55 RON
Brand: ROKUS Model: CNUC2G1
HRANĂ UMEDĂ PENTRU PISICI STERILIZATE ROKUS CONSERVĂ PUI ÎN SOS 415GRRețetă dietetică special creată pentru o alimentație corectă și completă a pisicuței dvs. sterilizate.Combinația de ingrediente ajută la eliminarea calculilor renali. Conține vitamine și minerale necesare sănătății pisicuței dvs., ..
6,96 RON
Brand: ROKUS Model: DSAD2G1
RECOMPENSE PENTRU CÂINI ROKUS DENTAL STICKS 720GRBaton special în formă de stea cu ingrediente adăugate pentru a reduce creșterea plăcii dentare și pentru a ajuta la curățarea dinților câinelui și de-a lungul liniei gingiilor.Conține vitamine și minerale necesare sănătății câinelui dvs.Ingredientele..
37,44 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
0.45s