Menu
Your Cart

POLMASS

Brand: POLMASS Model: KETOL
DENUMIREA PRODUSULUIKETOMIX LICHID 10LConcentrat de energie lichid, previne si trateaza cetoza în condiții clinice și subclinice.CONȚINUT:Propilenglicol, melasă, alcool zaharat, propionat de sodiu.Energie metabolică: 13,3 MJ / kg.Net de energie lactație: 10,5 MJ / kg.În funcție de tipul de furaj gro..
158,60 RON
Brand: POLMASS Model: milk20kg
DENUMIREA PRODUSULUILAPTE PRAF MIEI EXTRA MILK 20KGInlocuitor complet de lapte pentru miei si iezi, fiind recomandat a se utiliza imediat dupa perioada de colostru. Are continut ridicat de ingrediente din lapte si proteine cu digestibilitate mare. Poate fi administrat si in sisteme automate de hrani..
419,43 RON
Brand: POLMASS Model: poll25kg
DENUMIREA PRODUSULUILAPTE PRAF POLLAC PURCEI+VITEI 25 KGPollac este un concentrat care va permite sa faceti un start perfect echilibrat , ducand la un potential de crestere optim. Acesta contine  proteine vegetale  si proteine din lapte  de inalta calitate, cu proportie corespunzatoare de aminoacizi..
267,81 RON
Brand: POLMASS Model: EKO20kg
DENUMIREA PRODUSULUILAPTE PRAF EKOLAC 20KGEKOLAC este o hrana echilibrata, de inalta calitate, formulat pentru hranirea viteilor mai mari. Este recomandat sa se inceapa hranirea viteilor cu Ekolac dupa varsta de 21 zile Schimbarea de la un inlocuitor de lapte la altul are nevoie de o perioada de tra..
239,47 RON
Brand: POLMASS Model: PRIMO20kg
DENUMIREA PRODUSULUILAPTE PRAF PRIMOLAC 20 KGPrimolac este o hrana echilibrata, de inalta calitate, pentru hrana viteilor. Este  produs din ingrediente pe baza de lapte si zer, de inalta calitate, ce permite sa se inceapa hranirea viteilor cu PRIMOLAC imediat după colostru. Eficienta si protectia an..
308,91 RON
Brand: POLMASS Model: VITA20
DENUMIREA PRODUSULUILAPTE PRAF VITEI VITALAC 20 KGVITALAC este special conceput pentru hranirea anticipata si este potrivit pentru toate sistemele de alimentare.Bazat pe o gams complets de produse din zer,  permite ca hrsnirea cu VITALAC ss inceapa dupa doua saptamani de viata , in  perioada de tran..
257,89 RON
Brand: POLMASS Model: TURB
DENUMIREA PRODUSULUITURBO DRINK 1 KGComponente:Glucoza, fosfat de Ca , zer, seminte de in, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de calciu, clorura de sodiu, propionat de sodiu, monoproteine, premix.Nutrienti - cantitate garantata la 1 kg:Energie-10 MJ ; Proteine  -6%, Grasimi -1,0%, Fibre -15 %, Calciu-1..
24,03 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
0.45s